Ljubavna astro analiza do 18.04. - Rakovi pokažite razumijevanje, Djevice kontrolišite emocije

Rakovi pokažite razumijevanje, Djevice kontrolišite emocije


Ovan: Ako želite izbjeći probleme u vašoj vezi onda bi se trebali truditi da svoja osjećanja ne ograničavate samo na sebe. Vaš partner je osoba kojoj možete najviše vjerovati zato mu nemojte uskraćivati ljubav i nježnost koju zaslužuje. 

Ne dozvolite da ravnodušnost zavlada vašom vezom i dovede do zahlađenja emocija sa parterom. Bik: Osobe rođene u znaku Bika bi mogle imati veoma ispunjen ljubavni život u ovom periodu. Bićete romantični i brinućete o svom partner i željećete provoditi što je moguće više vremena sa njim. 



Oni Bikovi koji su slobodni će sa lakoćom šarmirati suprotni pol, a neki od njih bi se mogli odlučiti da se upuste u ljubavnu vezu. Samo budite opušteni i sve će ići i bolje nego pto ste zamišljali. Blizanci: Oni Blizanci koji su u vezi će imati jako lijepu komunikaciju sa svojim partnerom što će vam ići u prilog jer ćete moći riješiti neke probleme koje vučete od prije.

Vaš partner bi vas mogao obradovati jednim jako lijepim iznenađenjem koje će vam se jako svidjeti. To će učiniti da se osnos između vas poboljša i razvije u jednom sasvim novom smijeru. Planirajte da izvedete negdje svog partnera ove sedmice. 



Rak: U vašoj vezi bi u ovom periodu moglo ponestati strasti i romantike, što će vam biti glavni izvor stresa u svim oblastima vašeg života. Imaćete osjećaj kao da vaš partner pokušava namjerno da vas odgurne od sebe i da se distancira. Pokušajte da saznate šta je problem takvom njegovom ponašanju i pokažite malo razumijevanje prema partneru. 

Trudite se da provodite što više vremena zajedno kako bi ponovo osvojili njegovo srce. Lav: Možda ćete se malo ustručavati da razgovarate sa svojim partnerom o nekim stvarima jer će vam biti teško objasniti okolnosti koje su vas dovele do nekih odluka koje se vašem partneru ne sviđaju. 

Ipak pokušajte razgovarati o onome što vas muči i riješite stvari na civilizovan način. Ne odgađajte razgovor i nađite odgovor na pitanje koje vas muči. Djevica: Nemojte dozvolite da vaše loše raspoloženje utiče na vašu vezu i odnos sa vašim partnerom. 

Budite pristojni i birajte riječi kada razgovarate sa svojim partnerom. Takođe, bilo bi dobro i da se izvinite zbog svog nedoličnog ponašanja prema partneru jer bi sedmica mogla započeti sa svađom. Držite svoj bijes pod kontrolom i mirno razgovarajte sa partnerom. 

Vaga: U ovom periodu planete će vam biti jako naklonjene pa će slobodni pripadnici imati mnogo sreće u pronalaženju svog potencijalnog partnera. One Vage koje su u vezi će takođe imati lijep period pred sobom i njihov ljubavni život bi mogao krenuti u jednom sasvim novom smijeru. 

Iskoristite ovaj povoljan period i riješite svaki problem koji bi mogao da vas spriječi da izgradite jednu lijepu i dugotrajnu vezu. Škorpija: Škorpije će u ovom periodu biti na sedmom nebu i neće propustiti ni jednu priliku da pokažu svom partneru svoja osjećanja. 

Vaš partner će biti veoma srećan zbog takvog vašeg ponašanja i uzvratiće vam ljubav istom mjerom. Ako i dođe do nekih nesporazuma moći ćete ih riješiti sa lakoćom i uživati u vašoj ljubavi. Slobodne Škorpije bi mogle sresti jednu jako zanimljivu osobu. 

Strijelac: Strijelčevi bi trebali povesti malo više računa o svojim odgovornostima u vezi ako žele da njihova veza funkcioniše. Moraćete posvetiti malo više vremena svom partneru i pokazati malo razumijevanja. Ne dozvolite da vasa veza upadnu u monotoniju jer bi to moglo dovesti do toga da se udaljite od partnera. Pokušajte da oživite svoju vezu i isplanirajte neko putovanje sa partnerom.

Jarac: U ovoj sedmici ćete biti mnogo opušteniji i bezbrižniji ipak pazite na svoje ponašanje jer se ono možda neće svidjeti vašem partneru. Nemojte dozvoliti da neke male gluposti utiču na vaš odnos i izazovu nepotrebne rasprave. Posvetite se svom partneru i potrudite se da gradite lijep odnos jedno sa drugim. Vodolija: U ovoj sedmici bi moglo doći do preokreta u vašem ljubavnom životu. 

Neki pripadnici ovog znaka bi mogli shvatiti da je osoba sa kojom su u vezi upravo ona sa kojom žele provesti ostatak života. Nećete kriti svoja osjećanja, a vaš partner će vas zbog toga voljeti više i željeće provoditi svaki trenutak sa vama. Ribe: Slobodne Ribe ne bi smjele vjerovati svakome jer bi ih to moglo dovesti do razočarenja. 

One Ribe koje su u vezi ili braku bi mogle imati jako tešku sedmicu pred sobom. Umjesto da sjedete i razgovarate sa svojim partnerom i riješite neke stvari vi ćete čekati da se riješe same od sebe. To može samo pogoršati probleme i uzrokovati udaljenost između vas i vašeg partnera. Vaše strpljenje će odigrati važnu ulogu u vašoj vezi. Napravite li neke potrebne promjene moći ćete doći do rješenja problema koji vas muče.

Pokreće Blogger.