Ljubavna astro analiza do 11.04. - Škorpije će uživati u ljubavi, Jarčevi slušajte svoje srce

Škorpije će uživati u ljubavi, Jarčevi slušajte svoje srce


Ovan: Ovo će biti veoma napet period za vaš ljubavni život. U vašoj vezi bi moglo doći do zahlađenja pa bi bilo dobro da provedete malo kvalitetnog vremena sa svojim partnerom. Posvetite se svom partneru i podijelite lijepe trenutke zajedno ako želite da zaštitite vašu vezu. 

Pokušajte da se ne ljutite na svog partnera i pokažite malo razumijevanja. Svađe i rasprave bi mogle samo negaivno uticati na vaš odnos. Bik: Bikovi će u ovom periodu provoditi više vremena nego inače sa svojim partnerom. To vas može učiniti osjetljivim, ali i pomalo posesivnim. 



Mogli biste dobiti neke loše vijesti koje bi mogle biti vezane za vašeg partnera što bi vas moglo uznemiriti. Pokušajte da pokažete razumijevanje i da se zajedno suočite sa problemima i poteškoćama koje se mogu pojaviti. Blizanci: U ovoj sedmici će vam se pružiti brojne prilike koje bi vam mogle pomoći da poboljšate svoj ljubavni život. 

Moći ćete da riješite neke probleme koje vučete od ranije, a to bi vašu vezu moglo učiniti jačom i zbližiti vas sa partnerom. Mogli biste dobiti neke jako lijepe vijesti koje vašu vezu mogu učiniti prijatnijom. Rak: Ova sedmica će biti veoma povoljna za slobodne pripadnike ovog znaka. 



Takođe, biće povoljna i za one koji su u vezi, ali vaša navika da uvijek sve gledate sa visine bi mogla učiniti vašeg partnera nesrećnim. Pokušajte da birate riječi u razgovoru sa partnerom i uzmite u obzir i njegovo mišljenje prilikom donošenja važnih odluka. 

Lav: Neki pripadnici ovog znaka bi mogli pasti u iskušenje da se upuste u ljubavnu sferu što neće biti dobro ni za njihovu vezu, ali ni za njihovu reputaciju. Budite pažljivi jer bi to moglo imati velikog uticaja na vaš život. Vodite računa o svom braku i o svom partneru i pokušajte da uživate u onome što imate. 

Djevica: U ovoj sedmici bi mogli osjetiti nedostatak ljubavi iako je vaša veza u najboljem redu. Pokušajte da razgovarate sa svojim partnerom i otkrijete mu koja su vaša očekivanja od vaše veze. Biće lakše i njemu i vama da se dalje krećete kroz vašu vezu i da je gradite na najbolji mogući način. 

Nemojte sumnjati u svog partnera jer bi to moglo unijeti nemir u vašu vezu. Vaga: Neke Vage bi trebale biti oprezne prilikom započinjanja novih veza jer bi se mogli završiti slomljenog srca. Nemojte da žurite u vezu jer biste mogli biti razočarani. 

One Vage koje su u vezi bi mogle primjetiti neku promjenu u ponašanju svog parnera što bi moglo da ih zabrine. Pokušajte da izgladite stvari na miran i civilizovan način. Škorpija: Ovo će bit jako povoljan period za osobe rođene u znaku Škorpije kada je ljubav u pitanju. 

Imaćete jako lijep odnos sa svojim partnerom i trudiće te se da ga usrećite na sve načine. Nakon dužeg vremena vi i vaš partner ćete napokon provesti jako lijepo i kvalitetko vrijeme zajedno što će prijati i vama i vašoj vezi. Strijelac: U ovoj sedmici ćete poželjeti da provedete malo vremena sami, ali ćete ipak održavati kontakt sa svojim partnerom. 

Mučiće vas neki problemi, ali sve bi se moglo riješiti i prije nego što ste mislili. Ovo će samo ojačati vašu vezu, ali bi je takođe moglo podići na jedan sasvim novi nivo. Jarac: Oni Jarčevi koji su u vezi će u ovoj sedmici će doživjeti procvat svoje veze. 

Slobodni Jarčevi bi mogli upoznati posebnu osobu preko prijatelja ili članova porodice. Ovo poznanstvo bi se moglo pretvoriti u jednu jako lijepu vezu ako se oboje dovoljno potrudite. Pokušajte da razumijete svoja osjećanja i nemojte da ignorišete svoje srce. 

Vodolija: One Vodolije koje su imale malih poteškoća u vezi bi napokon mogli riješiti sve nesuglasice sa svojim partnerom. Zaboravićete na sve prošle greške i učinićete vašu vezu jačom nego ikada. Provodićete mnogo vremena zajedno što će imati pozitivan uticaj na vašu vezu. 

Ribe: Vaš partner će vam mnogo nedostajati u ovoj sedmici jer ćete oboje biti okupirani nekim svojim obavezama i poslom, pa biste se mogli osjećati pomalo usamljeni. To može uticati i na vaše raspoloženje i uzrokovati neke nepotrebne rasprave. Ne dozvolite da sva ta situacija utiče negativno na vašu vezu već se potrudite da to ispravite. Nađite vremena da se posvetite partneru ako želite izbjeći nesuglasice.

Pokreće Blogger.