Izgubio si me zauvijek - Ali traži ćeš me u svakoj drugoj koju sretneš

Tražićeš me u svakoj drugoj ženi koju sretneš, pokušaćeš sa njom imati ono što smo imali nas dvoje, ali nećeš uspjeti. 


I to će te zaboljeti, jer ono što smo nas dvoje imali ne dešava se dva puta u životu. Nas dvoje smo imali tako rijetku vezu da su svi oko nas osjećali našu ljubav. Svi su nam govorili kako smo toliko srećni što imamo jedno drugo i što smo se sreli. 

Mogli smo razumijeti jedno drugi bez da izgovorimo i jednu riječ. Mislila sam da za tebe ne postoji niko savršeniji od mene jer si me gledao tim svojim sanjarskim očima kao da sam najljepša djevojka na svijetu čak sam se tako i osjećala. 



Znali smo slušati jedno drugo, znali smo kako posvetiti pažnju jedno drugome. Osjećala sam da ti mogu reći bilo šta i da ćeš biti u stanju da me razumiješ. Imali smo razlike,ali ko ih nema. Mi smo znali te naše razlike i trudili smo se prihvatiti ih. Kada si bio raspoložen, ja sam bila srećna. 

Kada si bio ljut i ne raspoložen, ćutala sma i čekala da mi kažeš u čemuje problem. Nikada nisam željela da ti budem naporna i dosadna, trudila sam se da budem razumna. Pružila sam ti svu ljubav, razumijevanje i poštovanje. Dala sam ti cijelu sebe, ali sam i dalje osjećala da to nije dovoljno. 



Ti si me natjerao da se tako osjećam, kao da ti nisam dovoljna i da ti nije dovoljno sve ono što dam ti pružala. Ali bilo mi je dosta. Shvatićeš jednog dana koliko sam ti dala. Možda si već shvatio jer znam da si pokušao ponovo stupiti u kontakt sa mnom iako si već započeo novi život sa drugom ženom.

Mislio si da će ti sa njom biti bolje nego sa mnom. Ne pokušavaj da mi se vratiš, povratka nema. Izgubio si me za sva vremena. Rekla sam ti da ću, ako odem, otići zauvijek. Neću ti pružiti priliku da se ponovo vratiš u moj život. Već sam napravila grešku i ne želi da ti ponovo dam šansu da me povrijediš.

Znam da ćeš me tražiti u svakoj drugoj ženi koju sretneš. Ne zato što sam savršena, ne zato što sam najbolja sa kojom si ikad bio, već zato što sam te toliko voljela. Jer smo imali jedinstvenu vezu. Tražit ćete me u svakoj ženi koju sretnete, jer ja sam ja, i niko se sa tim ne može takmičiti, nitko me ne može zamijeniti.

Pokreće Blogger.