Obavještenje o napravljenoj grešci u prethodno objavljenom sadržaju na dan 12.02.2021.

Web magazin Info Pult ovim putem želi da obavjesti sve svoje čitaoce na propust i grešku koja je načinjena objavljenim sadržajem dana 12.02.2021. 


Naime, dana 12.02.2021. naš magazin je objavio članak pod nazivom "Ne možemo birati u koga ćemo se zaljubiti, ali možemo koga voljeti - Prava ljubav je stvar odluke" koji je originalno autorsko djelo Marijane Perinić iz Zagreba, a naveden je na našem web magazinu bez dozvole i bez navođenja informacija o originalnom autoru.

Gospođa Marijana Perinić je autor originalnog članka objavljenog 7.2.2021. godine na hrvatskom web-portalu www.miss7.24sata.hr pod nazivom 'Zašto ne možemo birati u koga ćemo se zaljubiti? Zašto nastavljamo i kad nismo sretne?", a na linku: https://miss7.24sata.hr/miss7-blog/zasto-ne-mozemo-birati-u-koga-cemo-se-zaljubiti-zasto-nastavljamo-i-kad-nismo-sretne-34402 

Ovim putem želimo javno da se izvinimo gospođi Perinić zbog vidnog propušta našeg magazina i želimo da podržimo kako njen rad, tako i rad svih drugih autora i kolumnista koji zaslužuju kako našu podršku, tako i podršku svih ostalih privrednih subjekata. 

Takođe, poručili bi svim ostalim web magazinima i subjektima iz slične poslovne oblasti da prate naš primjer i na taj način javno iskažu podršku svim autorima koji zaslužuju našu potporu poput gospođe Marijane Perinić kojoj se ovim putem još jednom izvinjavamo i kojoj želimo mnogo sreće u daljem radu i mnogo uspjeha u kreiranju autentičnog sadržaja koji se nigdje neće distribuirati bez njene dozvole ili pristanka.

Pokreće Blogger.