Muškarci otkrili šta ih pored izgleda najviše privlači kod žene - Površne žene ih ne zanimaju

Naravno da je muškarcima važan fizički izgled žene, ipak su oni vizuelna bića i vole vidjeti lijepu ženu. 


Ipak, mnogi muškarci priznaju da će se prije zaljubiti u ženu koja je manje atraktivna, ali koja svojom zanimljivom ličnošću može da nadomjesti neke svoje "nedostatke." Muškarci ne vole površne žene, a pored fizičkog izgleda su im važne i neke druge stvari. 

1. Njeni talenti; Muškarci vole žene koje posjeduju neke talente. Naročito su im privlačne žene koje posjeduju izražen muzički talenat ili one koje znaju lijepo da plešu. Muškarcima je jako privlačno kada žena ima strast prema nečemu i zna to da pokaže. 



2. Inteligencija; Muškarci ne vole glupe i površne žene. Ako pokažete svoju inteligenciju imaćete veće šanse da ga zainteresujete. Muškarci vole žene sa kojima mogu razgovarati o različitim temama. 3. Ljubaznost; Danas je jako malo iskreno ljubaznih ljudi. 

Svi su nekako postali skloni kritikovanju i postali bezobrazni. Ljubaznost je ono što će vas uvijek istaći u gomili drugih. 4. Ljubav prema životu; Muškarci vole žene koje vole život, koje imaju hobije i vole uživati u životu. One kojima je jedini cilj da se udaju i rađaju djecu im nisu posebno privlačne. 



5. Smisao za humor; Muškarci vole kada žena razumije njihov smisao za humor i kada se smije njihovim šalama. Takođe, vole i one žene koje se znaju kvalitetko našaliti. 6. Optimizan; Niko ne voli biti sa nekim ko se stalno žali, kuka i u svemu vidi samo loše. 

Vole žene koje imaju pozitivan stav i pogled na svijet. 7. Iskrenost; Ovo je jedna od najvažnijih stvari koje muškarac cijeni kod žene. Na taj način možete izgraditi čvrsto povjerenje u vezi, a to je veoma važno.

Pokreće Blogger.