Zreo muškarac se ne boji ženskog uspjeha - 6 situacija u kojima muškarci ostaju a dječaci bježe

Ponekad nam je veoma teško na prvu ocjeniti da li smo u vezi sa zrelim ili nezrelim muškarcem. 


Jedan od najboljih načina da testirate da li ste u vezi sa zerilm muškarcem ili sa vječitim dječakom je da vidite kako se ponaša u određenim situacijama. Zreo muškarac će se u ozbiljnim situacijama ponijeti onako kako dolikuje zrelom muškarcu, dok će dječak pobjeći glavom bez obzira. 

1. Upoznavanje roditelja; Ovo je veliki korak u svakoj vezi i time pokazujete koliko su vaše namjere ozbiljne. Ako vaš muškarac nije spreman da se upozna sa vašim roditeljima i rodbinom to znači da njegove namjere nisu ozbiljne. 



2. Trudnoća; Ako sa zrelim muškarcem započnete razgovor o mogućoj neželjenoj trudnoći on će vas podržati čak i onda kada još uvijek nije spreman imati djecu. Dječak će pobjeći glavom bez obzira. 3. Težak period u vašem životu; Svi mi ponekad u životu prolazimo kroz teške periode i tada najbolje vidimo kome možemo vjerovati i kome je stalo do nas. 

Zreo muškarac će uvijek biti uz vas kada se nađete u nekoj teškoj situaciji i biće vam podrška. Dječak će pobjeći i tražiće nekoga sa kim su mu stvari jednostavnije i oko koga neće morati da se muči. 4. Uspjeh u životu; Zreo muškarac se ne boji uspjeha svoje ljepše polovine. 



Nije mu problem ako žena zarađuje više od njega i ima viši socijalni status, što se za nezrelog muškarca ne može reći. 5. Pozivi bivšeg; Nezreo muškarac bi vas u ovakvoj situaciji mogao osuđivati i napadati, pa čak i pokazati ljubomoru. Zreo muškarac će vas saslušati i ako vidi da nema razloga za brigu, neće se obazirati na to.

Pokreće Blogger.