Pun Mjesec u Djevici 27.02. - Blizanci riješite se nepotrebni stvari, Lavovi kontrolišite finansije

Pun Mjesec u Djevici će se pojaviti 27. februara i donijeće nam ravnotežu, fokusiranost i prizemnost. 


Omogućiće nam da se osjećamo stabilno i sigurno te će nam donijeti mir i podsjetiti nas da uvijek možemo izvući najbolje i svake situacije u kojoj se nađemo. Podsjetiće nas na vjeru i nadu pokazati nam da svaka promjena koja nam se desi uvijek može da nam donese nešto pozitivno. 

Ovan: Ovaj pun Mjesec će vam donijeti priliku da se vratite na pravi put. Pravo je vrijeme da napravite neke konkretne promjene u vašem životu. Trudite se da napravite sve ono što je potrebno kako biste ostvarili uspijeh i napredak. Bik: Ovaj pun Mjesec će vas navesti da dobro razmislite o svojim strastima. 



Sada je pravo vrijeme da se prepustite svim onim stvarima koje će vaš život učiniti ugodnijim. Posvetite se sebi i stvarima koje volite i uživajte sa ljudima koje volite. Blizanci: Vrijeme je da se riješite svih onih stvari koje vam ne trebaju i koje vas sputavaju ka vašem uspjehu. 

Sve one stvari koje su pokvarene ili koje već duže vrijeme ne koristite treba da bacite. Rak: Rakovi bi trebali iskoristiti energiju punog Mjeseca da poboljšaju svoju komunikaciju. Ako posvetite više pažnje malim detaljima moći ćete da usmjerite svoju energiju na smislene razgovore sa ljudima koji vas okružuju. Lav: Za vrijeme ovog punog Mjeseca biste trebali obratiti više pažnje na svoje finansije. 



Pun Mjesec ima moć osvjetljenja, pa bi mogao da vam ukaže na neke stvari kako ne biste imali neočekivane troškove. Jasnije ćete vidjeti gdje vam novac odlazi što će vam omogućiti da kontrolišete svoje finansije. Djevica: Djevice će za vrijeme ovog punog Mjeseca osjećati povećano samopouzdanje jer se pun Mjesec pojavljuje u njihovom znaku.

Iskoristite ovu energiju i budite što originalniji. Trudite se da se istaknete u najboljem svjetlu i na najbolji mogući način. Vaga: Ovaj pun Mjesec će vas natjerati da malo usporite i povežete se sa svojim ličnim osjećajem mističnosti. U ovom periodu bi trebali da se posvetite sebi, da se odmarate i meditirate kako biste mogli osjetiti svu energiju punog Mjeseca. 

Škorpija: Sjajno je to što imate mnogo prijatelja, ali u ovom periodu biste se trebali zapitati da li su vam svi ti prijatelji zaista potrebni. Nisu svi oni sa kojima se družite vaši prijatelji i ne žele vam svi dobro. Strijelac: Ovaj pun Mjesec će imati veliki uticaj na vašu karijeru i pomoći će vam da završite neke stvari koje ste davno započeli. 

Bilo bi dobro da budete pažljivi prilikom planiranja sledećeg koraka u karijeri jer ćete samo tako stići do svog željenog cilja. Jarac: Treutno imate veliku želju za rastom i napretkom. Prije nego što donesete bilo kakvu odluku važno je da dobro razmislite o tome kako će ona uticati na vašu budućnost. 

Najbolja metoda za postizanje cilja jeste da idete korak po korak. Vodolija: Ovaj pun Mjesec će vam dati priliku da preispitate neke svoje odluke. Trudite se da održite obećanja koja dajete drugima kako ne biste kasnije žalili zbog toga. Sada je pravo vrijeme da se otvorite i kažete sve ono što vas muči već neko vrijeme. 

Ribe: Pun Mjesec će obasjati vaše polje veza. Natjeraće vas da se ozbiljno pozabavite sa svarnošću i prestanete da maštate. Kada su u pitanju vaši odnosi sa drugima, važno je da obratite pažnju na detalje i donesete pravu odluku koja će biti dobra za sve.

Pokreće Blogger.