Labkovski: Tajna atraktivnosti nije u dobrom izgledu, to je beskorisno ako nema glavne stvari

Da biste se svidjeli i udovoljili nekome, ne samo muškarcima, prvo morate udovoljiti sebi i svidjeti se sebi. 


Mnoge žene to ne razumiju i pokušavaju problem riješiti na drugi način. Mnoge žene se fokusiraju na fizički izgled, a zaboravljaju na najvažniju stvar - ljubav prema sebi. Takođe, mnoge žene misle da mogu udovoljiti muškarcu tako što će ga satima slušati kada on priča o fudbalu i složiti se sa svim šta on kaže. 

To, nažalost, nije baš tako jer drugi u vama vide samo ono što vi mislite i osjećate o sebi. Ako volite sebe i imate dovoljno samopuzdanja, svaki muškarac će početi da vas primjećuje. Vaše grudi, zadnjica ili duge noge, nemaju nikakve veze sa tim. 



Da bi udovoljili sebi morate naučiti nekoliko jednostavnih stvari. Prvo: Prihvatite sebe onakvim kakvi jeste. Drugo: Ne radite ono što ne želite. Ako vam se ne sviđa kako se neki muškarac ponaša prema vama, recite mu to direktno. Trebate sebe doživljavati kao cjelinu. 

Nemojte se plašiti da kažete ono što želite, a šta ne želite. Ako se muškarac loše ponaša prema vama recite mu to bez straha da će otići. Ako nakon toga ode znajte da nije bio ni vrijedan vaše pažnje, a ako ostane znajte d aje pored vas zbog vas i da će vas cijeniti. 



A kompromisi su loši za vaše zdravlje. Kompromis je kada učinite nešto protiv svoje volje. I moraš živjeti kako želiš. I imajte muškarca koji vam se sviđa. A veza sa njim trebala bi vam odgovarati. Ljubav prema sebi treba izraziti konkretnim postupcima. 

Ljubav prema sebi nije pokušaj poboljšavanja sebe to treba da vam bude na prvom mjestu. Učite, ali s ciljem samospoznaje, a ne mijenjanja sebe. Radite ono što volite bez pokušaja da se poboljšate i nekome nešto dokažete.

Pokreće Blogger.