Kada vas muškarac ignoriše on vam daje priliku da naučite živjeti bez njega - Iskoristite je

Mnogi muškarci još uvijek lažno vjeruju da će im ponašanje kao da im nije stalo do žene donijeti željene rezultate. 


Da će ignoriranjem žene navesti da ona trči za njim. Da će se zaljubiti u njih, pa čak i postati opsjednuta i učiniti sve za njih. Neki muškarci čak misle da bi im, ako se loše budu ponašali prema svojoj ženi, ona mogla dati još više ljubavi i pažnje. 

Mnogi muškarci zaboravljaju da ne padaju sve žene na ovakvo ponašanje. Prava žena zna šta želi. Ona je ispunjena žena koja nema vremena za igranje igrica. Ako je muškarac spreman biti iskren prema njoj, voljeti je i poštovati, ona će se ponašati na isti način. 



Ona zna da kada nekoga iskreno voliš, ne možeš ga ignorisati. Kada nekoga voliš ne možeš mu uskratiti svoju ljubav i naklonost. Mnogi muškarci misle da je najbolje ne otkrivati sva svoja osjećanja partneru i zaboravljaju da je osnova svake uspješne veze upravo iskrenost. 

Žene cijene iskrenost više od svega i znaju da ne mogu biti istinski bliske sa nekim ko nije iskren. Ako muškarac želi zadržati ženu pored sebe on treba da se fokusira na nju, a ne na druge stvari. Treba da bude pažljiv, nježan, ljubazan i uvijek treba prema ženi da se ponaša sa poštovanjem. 



Ako ženu volite na pravi način ona će vam odgovoriti sa još više ljubavi i naklonosti. Ako je muškarac i iskren prema ženi, ako je poštuje i voli, ona će mu uzvratiti duplo od svega onoga što dobije od nje. Ako je muškarac ignoriše, onda ne treba da očekuje da ona trči za njim. 

Svaka pametna žena će na ignorisanje uzvratiti ignorisanjem. Kada vas muškarac ignoriše, on vam pokzuje kako da živite bez njega. To treba da vam bude lekcija, iskoristite je i naučite da ne treba trčati ni za kim,  naročito ne za muškarcem

Pokreće Blogger.