Vladavina Vodlije do 19.02. - Znakovi Zodijaka koje bi mogla pratiti dobra energija i velika sreća

Sezona Vodolije je počela 20. januara kada je Sunce ušlo u znak Vodolije i trajaće sve do 19. februara.


Sezona Vodolije nam donosi mnoge nove avanture, ali i mnoge izazove i lekcije. Ovaj period će nam donijeti jednu sasvim novu i drugačiju energiju od one koju smo osjećali za vrijeme vladavine Jarca. Vodolija je znak koji ruši sve granice, to je znak slobode. 

Ona čuva sebe, svoju dušu i principe, a i u drugima će probuditi poletnost i veliku snagu. Ovo je period u kome će nastati čitav splet različitih i suprostavljenih energija koje bi mogle da donesu različite promjene. Na neke od znakova Zodijaka ovaj period će imati veoma povoljan uticaj i pratiće ih velika sreća i dobra energija u ovom periodu. 



Ovan: Za osobe rođene u znaku Ovna ovo će biti period sticanja novih prijatelja i socijalnog povezivanja. Sada je pravo vrijeme za nova poznanstva i dobru energiju. Oslobodite se svog ega i stvorite novi krug prijatelja koji bi mogli u vaš život donijeti svjetlost. 

Sve to bi moglo imati pozitivan uticaj i na vaš ljubavni život. Rak: Vladavina Vodolije bi vam mogla donijeti jednu lijepu energiju i posebnu lakoću. Budite spremni da oslobodite sva svoja potisnuta osjećanja i da prigrlite slobodu. 



U ovom periodu bi mogle da se riješe mnoge tajne i karmički problemi, pa bi vas mogla očekivati razna iznenađenja i lijepe promjene. Vodolija: Sunce u vašem znaku će vam donijeti veoma razvijenu empatiju i šansu da uradite nešto veliko. 

Mnoge Vodolije bi se u ovom mjesecu mogle posvetiti humanitarnom radu i brizi o drugima. Vaša misija u ovom periodu će biti stvaranje kruga dobrih dijela.

Pokreće Blogger.