Vaši nokti pokazuju više nego što mislite - 10 sitnica koje muškarac primjeti na ženi

Iako vam se možda ne čini tako, muškarci obraćaju pažnju na neke stvari na koje možda nikada ne biste ni pomislile. 


Muškarcima su pored urednosti i fizičkog izgleda važne i neke druge stvari kod žene. Oni obraćaju mnogo pažnje na to kako se žena odnosi prema muškarcima, ne samo svom partneru već i drugim muškarcima koji je okružuju. Takođe im je veoma važan vaš društveni život jer on može mnogo da kaže o vašem karakteru. 

1. Vaša ličnost; Koliko god lijepo i privlačno da izgledate to vam neće pomoći ako se ponašate bezobrazno i psujete kao koćijaš. Ovakvu ženu ni jedan muškarac neće izabrati za ozbiljnu vezu. 2. Vaši nokti; Muškarcima su lijepi njegovani nokti kod žene jako važni. 



Oni pokazuju da žena vodi računa o sebi. 3. Vaša finansijska situacija; Ne traži on ženu koja će da ga finansira, ali mu je važna vaša finansijska situacija jer time pokazujete da niste jedna od onih žena koje žele dobro da se udaju i žive na račun svog muža. 

Mnogim muškarcima ne smeta da izdržava svoju ženu, ali ne želi onu koja lovi samo dobro situirane muškarce. 4. Koliko ste srećni; Ni jedan muškarac ne želi pored sebe ženu koja stalno pati i kuka zbog nečega. On želi ženu koja će u njegov život da unese više boja. 



5. Vaše samopouzdanje; Muškarci vole žene koje su pune samopouzdanja i kojima ne mora svakodnevno govoriti koliko je lijepa i da nije debela. Muškarci ne vole žene sa kompleksima i nesigurnostima. 6. Vaš osjećaj za stil; Ako i sam muškarac cijeni dobar ukus za odjeću sigurno će primjetiti kako se oblačite. 

Takvim muškarcima je važno kako njegova ljepša polovina izgleda. 7. Vaš društveni život; Muškarcu je jako važan društveni život žene jer on može mnogo da kaže o njenom karakteru. Ako imate mnogo prijatelja i volite da se družite to mu pokazuje da cijenite život i znate uživati u njemu. 

8. Koliko ste sami sebi dovoljni; Kada muškarac bira ženu za vezu, on želi da ona bude ravnopravan partner u vezi, a ne ona za koju on mora sve da radi i odlučuje umjesto nje. 9. Vaš parfem; Muškarci su pomalo ludi za ženskim parfemom, a ako ga nosite on će sigurno da ga primjeti. 

Ženski miris je prvo što se pohranjuje u njegovoj memoriji. 10. Koliko ste otvoreni za ljubav; Muškarci obraćaju mnogo pažnje na to kako se vi odnosite prema svojim bližnjima i koliko ljubavi im posvećujete. Takođe će primjetiti ako očajnički želite da nađete sebi muškarca za vezu.

Pokreće Blogger.