Uran u direktnom hodu do 26.04.2026. - Ovnovi više štedite, Blizanci ne skrivajte emocije

Uran je planeta napretka koja se uvijek fokusira na budućnost, pa nas u narednih 5 godina mogu očekivati razna tehnološka i naučna otkrića. 


Kao i napredak u cijelom društvu. Uran u znaku Bika će donijeti brojne promjene kada su u pitanju ekonomija i finansije. To je planeta Uran je planeta čudnih i nepredvidivih energija, iznenađenja, brzih promjena i kreativnosti. Pomoći će nam da kreiramo nešto bolje i veće te će nas naučiti na koji način da pristupimo stvarima iz svjetlije i ljepše perspektive. 

 Uran nam je za vrijeme svog retrogradnog hoda donio razne komplikacije i rizične situacije, ali je krenuvši direktno 14, januara povezao svoju energiju sa znakom Bika, što bi moglo uticati na naše živote sve do 26. aprila 2026. godine. 



Ovan: Uran bi mogao da poboljša vaše finanasije, ograničavajući vašu potrošnju na samo na stvari koje su vam potrebne. Naučite da budete disciplinovaniji i da štedite novac. Bik: Ako redovno budete izvršavali sve svoje planirane obaveze put do uspjeha vam je zagarantovan. 

Ne dozvolite da neki vanjski uticaji utiču na vaše pozitivne vibracije. Blizanci: Ne potiskujte svoje emocije i trudite se da ne budete previše razdražljivi. Vaše srce je na pravom putu, što znači da jednostavno morate naučiti da uravnotežite svoju energiju. 



Rak: Nemojte ulagati previše sebe u veze i fokusirajte se isključivo na svoje potrebe. Shvatite da ljudi dolaze i odlaze iz vašeg života sa razlogom. Lav: Putevi vaše karijere će se konstantno mijenjati, što će vas natjerati da preuzmete drugačiju ulogu u poslu kojim se bavite. 

Djevica: Pokušajte da otvorite svoj um različitim učenjima i da se povežete sa njim. Čeznućete za inspiracijom koja bi mogla da vam donese nešto novo. Pružite sebi intelektualni podsticaj. Vaga: Očekuje vas velika sreća na polju finansija te b i bilo poželjno da napravite dobar finansijski plan umjesto da nepromišljeno trošite novac. 

Škorpija: Od velike je važnosti da znate mudro rasuđivati ako želite da održite unutrašnji mir. Biće vam lakše da odredite svoj krajnji cilj ako znate šta tačno želite od drugih. Strijelac: Život će vam iznova donositi nove avanture. Prihvatite ih, ali nemojte dozvoliti da se zanosite snovima. 

Napravite balans između realnosti i mašte. Jarac: Sve dok budete posvećeni tome da budete najbolja verzija sebe nastavićete da napredujete. Nemojte previše da žurite sa oslukama. Vodolija: Pokušajte više da se fokusirate na dom i porodične odnose, ali takođe vodite više računa o svojim željama i potrebama. 

Posvetiti se porodici je divna stvar, ali nemojte zbog toga izgubiti sebe. Ribe: Istina će izaći na vidjelo onda kada se najmanje nadate. Razmislite o putu kojim želite da krenete jer je izbor samo na vama.

Pokreće Blogger.