Sezona Vodolije do 19.02. - Važni događaji koji nas očekuju za vrijeme vladavine Vodolije

Vodolija je vazdušni znak, a vazduh je izvor života. Upravo zbog toga se vladavina Vodolije smatra jednim od najvećih astroloških događaja u 2021. godini. 


U vrijeme kada Sunce boravi u znaku Vodolije možemo doživjeti mnoge promjene, ali put do tih promjena može biti nepredvidiv. Zbog toga je jako važno da upotrijebite svu svoju unutrašnju snagu, prigrlite trenutak i sve što se bude dešavalo će ići vama u korist. 

Ovo je period u kome jačamo svoj duh zajedništva i kolektivnu snagu. Promjene koje nam dolaze, donose nestabilnu energiju, ali ćemo imati priliku da obnovimo društvene veze i ojačamo ih. U nastavku slijede neki od najvažnijih događaja koje možemo očekivati za vrijeme vladavine Vodolije. 



28.01. Pun Mjesec i konjukcija Sunca i Jupitera; Pun Mjesec simbolizuje promjene i završetak. To je jasan znak da smo sve ostavili iza sebe i da krećemo naprijed. Pun Mjesec često donosi pojačane, ali i neugodne emocije, ali će konjukcija Sunca i Jupitera da nas podstakne da budemo pozitivniji, optimističniji i da vidimo širu sliku stvari koje nas okružuju. 

30.01. Retrogradni Merkur; Ovo će biti prvi retrogradni Merkur u ovoj godini i dogodiće se upravo u znaku Vodolije. Merkur će biti prva planeta u retrogradnoj fazi u ovoj godini. U ovom periodu možemo očekivati razne poteškoće u komunikaciji te odlaganje mnogih planova i odluka. 



02.02. Numerološki niz 2-2; Ovaj numerološki niz nam donosi podršku i sposobnost da nastavimo graditi put do svojih ciljeva i snove. Ovo je znak novog početka i trenutak kada nešto ostavljamo iza sebe i krećemo ka svijetlijoj budućnosti. 

06.02. Kvadrat Venere i Urana; U ovom periodu možemo otkriti neke stare ljubavne rane. Takođemožemo saznati neke nove informacije o vezi ili samo doći do višeg nivoa u ljubavi. 08.02. Sunce se povezuje sa retrogradnim Merkurom; Ovo će biti ključna tačka u fazi retrogradnog Merkura. 

Ako se sretnete sa kašnjenjem, lošom komunikacijom ili zbunjenošću treba da znate da je to znak da treba da usporite ili da napravite pauzu u donošenju odluka. 11.02. Mlad Mjesec u Vodoliji - Kineska Nova godina; Ovaj mlad Mjesec također zadržava energiju promjene i može donijeti neke uznemirujuće vijesti, ali će nam sve ono što nam se nađe na putu dati mogućnost da drugačije razmišljamo i vidimo svijet iz druge perspektive. 

17.02. Kvadrat Saturna i Urana; Ovo će biti glavni astrološki događaj u ovoj godini i dogodiće se tri puta u ovoj godini. Ovo poravnanje ukazuje na promjenu u načinu na kojim upravljamo i vodimo naše društvo. Takođe, može ukazati na nemir, ali će nas podstaći da napravimo neophodne promjene.

Pokreće Blogger.