Pun Mjesec u Lavu od 28.01. - Za 3 znaka Zodijaka samo je nebo granica

Pun Mjesec u znaku Lava će se pojaviti 28. januara i donijeće posebnu sreću za tri znaka Zodijaka. 


Spoj punog Mjeseca i Lava će nam donijeti pojačano samopouzdanje, kreativnost, maštu i strast. Zato zablistajte u svom najboljem svijetlu i dozvolite pozitivnim promjenama da se dese. Samo je nebo granica. Blizanci: Pun Mjesec će osvijetliti vaše polje komunikacija što će se pozitivno odraziti na vašu karijeru.

Bićete preplavljeni kreativnim idejama koje će vam pomoći da završite neke projekte. Ovo je pravi period da se povežete sa ljudima, razmijenite svoje mišljenje i steknete neka nova iskustva. Iskoristite ovaj period da očistite svoju energiju i razmislite o planovima za budućnost. 



Djevica: Pun Mjesec u Lavu će vam donijeti pregršt energije i pomoći će vam da budete produktivniji i profesionalniji. Vaš snažan duh će vam pomoći da prevaziđete sve prepreke i ništa neće moći da vas zaustavi. Dopustite sebi malo da maštate i obratite pažnju na poruke koje vam šalju vaši snovi. 

Nemojte da se fokusirate samo na trenutne obaveze. Strijelac: Pun Mjesec bi mogao da vam donese mnoga uzbuđenja koja će u potpunosti promijeniti vaš život u pozitivnom smislu. Takođe, donijeće vam mnogo pozitivne energije koja će uticati na vaš rast i razvoj.



U ovom periodu ćete više pažnje obraćati na detalje i moći ćete da sklopite sve dijelove i vidite širu sliku kada je riječ o svim vašim životnim izazovima. Magija se dešava sada i za vas je samo nebo granica, zato krenite u nove životne izazove i pobjede bez straha.

Pokreće Blogger.