Njegova hladnoća mi je najteže pala - Stvari koje je radio su jaz između nas učinile još dubljim

Vjerovatno će vam biti čudno da čujete da se jedna žena žali na nedostatak nježnosti u braku zato što uglavnom žalbe na taj račun dolaze od muškaraca. 


Iako su rijetkost žene koje se žale na nedostatak nježnosti i sama sam postala jedna od tih žena. Bila sam veoma atraktivna žena i u dobroj formi, pa mi je bilo veoma čudno kada je moj muž počeo da izbjegava da vodi ljubav samnom. 

Mislim da me nije varao, ali sam imala osjećaj da na neki način pokušava da me kazni izbjegavanjem da razmnjenjuje nježnosti sa mnom. Moj, sada već bivši muž je znao da ja ljubav pokazujem riječima i djelima. Znao je koliko mi je fizička bliskost bila važna. 



Takođe je veoma dobro znao šta je to što me uzbuđuje i uvijek je uspijevao da me zavede iako nije bio previše pričljivi niti romantičan. Sve je počelo kritikama na račun mog fizičkog izgleda. Mnogi moji muški prijatelji su tvrdili kako izgledam dobro poslije porođaja samo je on tvrdio drugačije. 

Nikada nije pohvalio moj izgled i uvijek je govoio kako sam previše mršava. Često sam slušala da muškarci osuđuju žene koje su punije, ali nikada nisam čula da se neko žali što je njegova žena mršava. Poslije toga je uslijedila ravnodušnost. 



Počeo je često da odbija da bude intiman sa mnom, a kada je na moje pitanje da li želi da bude intiman sa mnom odgovorio sa "ne znam" stvari su počele da me zabrinjavaju. Njegova hladnoća i ravnosušnost su jaz između nas napravile još dubljim. 

Ponekad sam morala da ga molim da me poljubi ili zagrli i to je bilo veoma neugodno iskustvo za mene. Još uvijek sam bila žena kojom se oženio, ali izgleda da više nisam bila ona koju je želio. Namjerno me je lišavao onoga što mi je bilo potrebno zbog svog bijesa i nezadovoljstva. 

Ubrzo sam primjetila da je počeo da se dopisuje sa nekim ženama na sajtovima za upoznavanje. Te žene nisu bile ništa posebno niti su bile posebno atraktivne. U stvari nije me bilo briga kako izgledaju jer mi je najgora kazna bila njegova hladnoća. Ta njegova hladnoća me na kraju i natjerala na razvod i uopšte se ne kajem zbog toga.

Pokreće Blogger.