Ljubavna astro analiza za Februar - Šta mogu u ljubavi da očekuju Jarac, Vodolija i Ribe

Šta mogu u ljubavi da očekuju Jarac, Vodolija i Ribe 


Jarac: Jarčevi će većinu mjeseca biti nesigurni u sebe i pomalo depresivni. Svaki pokušaj veze će već na samom početku osuđivati na propast. Pratiće ih osjećaj nezadovoljstva zbog neuspješnog ljubavnog života, ali to je samo još jedna faza koja će proći. 

Oni Jarčevi koji su u vezi bi mogli malo da se udalje od svog partnera, ali taj period neće trajati dugo. Taj osjećaj bi mogao da ih napusti u drugoj polovini mjeseca pa će krajem februara mnogi imati priliku da učvrste svoju vezu. 



Slobodni Jarčevi će krajem mjeseca dobiti jako lijepu priliku da upoznaju nekoga preko prijatelja ili rodbine, zato nemojte da propustite ovu priliku. Vodolija: Imaćete potrebu da privlačite pažnju svoje okoline, a to će vam i poći za rukom. 

Širićete pozitivnu energiju što će posebno da osjete oni čiju pažnju želite da privučete. Imaćete mnogo vjere u svoje postupke i izbore, ali budite oprezni jer se lako možete naći u situaciji da zanemarite neke osobe koje su vam jako važne, pa i svog partnera. 



Slobodne Vodolije će imati dva potencijalna kandidata za vezu, a oni koji su u vezi bi mogli da se upuste u aferu. Trudite se da odolite iskušenjima jer ćete u drugoj polovini mjeseca ući u malo mirniju fazu. Kraj mjeseca bi mogao da vam donese neke male nesuglasice u vezi ili nemogućnost da ostvarite ono što ste zamislili, što bi moglo da vas udalji od vašeg partnera. 

Ribe: Već od samog početka mjeseca ćete osjetiti veliki nalet energije i imaćete potrebu za ljubavlju i nježnošću. Vama je sve zanimljivije dok je tajno jer ne volite da se o vašem ljubavnom životu mnogo govori pa bi mnoge slobodne Ribe mogle da se upuste u tajnu vezu. 

U februaru ćete privlačiti sebi sve one osobe koje želite pored sebe, ali je jako važno da znate šta želite i koga želite pored sebe da ne bi došlo do nesporazuma. Vodite računa o tome koga puštate u svoj život i sa kim se upuštate u strastvene veze. 

One Ribe koje su u vezi bi mogle biti osjetljive na svaki partnerov korak, ali će isto tako pokazati strast i emocije što bi moglo malo da iznenadi njihovog partnera. Vodite računa da ne pretjerujete u nježnosti i ne dajete obećanja koja nećete moći ispuniti.

Pokreće Blogger.