Ljubavna astro analiza za Februar - Šta mogu u ljubavi da očekuju Vaga, Škorpija i Strijelac

Šta mogu u ljubavi da očekuju Vaga, Škorpija i Strijelac


Vaga: Tokom čitavog februara Vage će flertovati i izlaziti više nego obično. Pružiće im se mnoštvo prilika, a od njihovih odluka će zavisiti u kom pravcu će se kretati njihov ljubavni život. Krećite se što je više moguće jer se ljubav može naći na svim mjestima pa i na onim na kojima se najmanje nadate da ćete je sresti. 

U drugoj polovini februara možete očekivati popriličan izliv emocija od strane partnera. Uživaćete u njegovoj pažnji i poklonima koje vam bude poklanjao. Sredina mjeseca će vam donijeti burna dešavanja i mnoštvo zanimljivih prilika. 



Škorpija: Pred Škorpijama je period u kome će biti vema vješte u zavođenju riječima. Bićete veoma nježni i umiljati kako bi postigli stabilnost u ljubavi koju želite. Slobodnim Škorpijama će biti pomalo teško da naprave izbore koje žele i to može da im prestavlja opterećenje. 

Postoji mogućnost da neki pripadnici ovog znaka obnove vezu sa starim partnerom. Na vama je da odlučite šta želite, ali imajte na umu da treba dobro da razmislite o svemu jer vam proljeće može donijeti nove izazove u svim obnovljenim vezama ukoliko želite da im pružite šansu. 



Pokušajte da zaboravite na svoje strahove i da ne preispitujte stalno svoje odluke. Strijelac: Strijelčevi će u februaru imati veliku želju za slobodom, ali samo ako pored sebe imate tolerantnog partnera, moći ćete da istjerate sve svoje želje za provodom. 

Možda ćete poželjeti da promijenite nešto u odnosu sa svojim partnerom. Više ćete se kretati i izlaziti sa partnerom, a moguća su i neka zajednička putovanja. Slobodni Strijelčevi bi u prvoj polovini mjeseca mogli da se zaljube na prvi pogled, naročito oni mlađi pripadnici ovog znaka. 

Ova osjećanja bi mogla biti kratkog roka i mogla bi da splasnu do kraja mjeseca. Oni Strijelčevi koji su u vezi će biti posebno skloni izlivima nježnosti i više nego ikada do sada, biće im potrebna ljubav.

Pokreće Blogger.