Ljubavna astro analiza za Februar - Šta mogu u ljubavi da očekuju Rak, Lav i Djevica

Šta mogu u ljubavi da očekuju Rak, Lav i Djevica 


Rak: Mnogi Rakovi koji su u vezi će imati osjećaj kao da nešto nije u redu sa njihovom vezom, dok će oni koji su slobodni imati potrebu da se vežu i stabilizuju svoj ljubavni život. Za slobodne Rakove februar donosi mogućnost i nadu da ljubav može da se desi na nevjerovantim mjestima, a postoji mogućnost i da se obnovi neka ljubavna veza iz prošlosti. 

Ukazaće vam se sjajna prilika da osvojite nekoga, ali i da budete osvojeni, naročito u drugoj polovini mjeseca. Ova veza bi mogla da vam donese stabilnost u život koja vam je u ovom trenutku potrebna. Lav: Ovo nije mjesec u kojem ćete se osjećati najbolje. 



Ipak, februar bi mogao da unese svježinu u vaš odnos sa partnerom pa možete očekivati i razna iskušenja kada su emocije u pitanju. Možete da očekujete veoma lijepa dešavanja u ljubavi, a februar će vam donijeti mnoge lijepe mogućnosti. 

Slobodni Lavovi bi mogli upoznati osobu koja je sve ono što oni žele i za čim su tragali u zadnje vrijeme. Žene rođene u znaku Lava bi mogle biti na meti udvarača koji su veoma ugledni i cijenjeni u društvu, što će im veoma prijati jer Lavovi vole da budu u centru dešavanja. 



Djevica: Djevice bi u ovom mjesecu mogle biti upetljane u neke tajne i sitne laži koje će biti prisutne u njihovom ljubavnom životu. Mogli biste mnogo toga obećati svom partneru, kao i on vama, ali ništa od toga neće biti ispunjeno. 

Obratite pažnju kome i šta pričate jer biste se mogli naći na meti tračeva, kao i preuveličavanje svega onoga što vam se dešava od strane nekih osoba koje vas baš i ne vole. Druga polovina mjeseca donosi napetost kada su u pitanju vaša osjećanja i odnos sa partnerom. 

Može se desiti da reagujete impulsivno. Nemojte donositi nikakve velike odluke koje bi mogle da utiču na vaš ljubavni život. Ovo je period u kome bi trebali da se opustite i pokažete svom partneru koliko vam je stalo do njega.

Pokreće Blogger.