Ljubavna astro analiza od 18.01. do 24.01. - Rakovi preuzmite inicijativu, Djevice budite pozitivne

Rakovi preuzmite inicijativu, Djevice budite pozitivne


Ovan: Osobe rođene u znaku Ovna bi trebale više vremena posvetiti svojoj porodici i komunikaciji sa članovima svoje porodice ako želite uspostaviti harmoniju i mir. Zvijezde će vam u ovoj sedmici biti veoma naklonjene, a sve što je potrebno jeste da se prilagodite situaciji kako biste dobili ono što želite. 

Bik: Ovih dana biste mogli nehotice uvrijediti svog partnera ili prijatelja koji vam je jako bitan, zato se trudite da pažljivo birate riječi kada razgovarate sa ljudima do kojih vam je stalo. Velika sreća bi mogla pratiti one Bikove koji su slobodni i koji su u potrazi za srodnom dušom. 



Blizanci: Bilizanci bi se u ovoj sedmici mogli veoma lijepo zabavljati, naročito oni koji su slobodni, zbog čega bi mogli imati veliki uspijeh u ljubavi. Sreća će posebno biti naklonjena onim Blizancima koji imaju zacrtan neki cilj i razumiju smisao svog života. Svi oni će moći da ostvare ono što žele. 

Rak: Rakovi bi u ovoj sedmici trebali pokazati više inicijative, naročito one osobe koje su u potrazi za ljubavlju. Prestanite da se oslanjate na sreću i počnite da radite na svom ljubavnom životu. Ljubav je svuda oko vas samo trebate biti malo pažljiviji i aktivniji. 



Lav: U prvoj polovin sedmice Lavovi koji su u vezi bi se mogli suočiti sa nekim problemima u odnosima sa nekim članovima svoje porodice. Oni Lavovi koji su slobodni bi se trebali posvetiti poslu jer bi na taj način mogli zaokupiti svoje misli i pronaći sreću jer je ovo period stagnacije kada je ljubav u pitanju. 

Djevica: Djevice bi se trebale riješiti negativnih misli kako bi bili sigurniji u sebe. Kada je ljubav u pitanju nesigurnost i negativne misli su neprihvatljive. U ovoj sedmici ne biste trebali slušati ljubavne savjete koje vam drugi daju. 

One Djevice koje su u vezi će pokazati veliko poštovanje prema svom partneru i svima onima koji su im bliski. Vaga: Ova sedmica bi mogla biti veoma povoljna i pozitivna za osobe rođene u znaku Vage. One Vage koje su u potrazi za partnerom će imati mnogo sreće u pronalaženju srodne duše te bi mogle upoznati osobu koja će im biti veoma zanimljiva.

Zapamtite da vam se sreća nalazi ispred vrata i da je samo potrebno da ih otvorite. Škorpija: Ovo će biti savršena sedmica za čišćenje karme, izvinjenja i pomirenja sa voljenim osobama. Sve bi to moglo dobro uticati na vašu sreću u ljubavi, ali to neće važiti samo za one koji su u vezi, već i za one koji su još uvijek u fazi potrage. 

Najvažnija stvar za slobodne Škorpije je da ne precjenjujeu svoje mogućnosti. Strijelac: Strijelčevi bi trebali da se riješe nekih nepotrebnih stvari ako žele da uživaju u sreći. To bi im moglo pomoći da se prilagode situacijama u kojima se nađu i poboljšaju svoju energiju i svoj šarm. 

Za osobe rođene u znaku Strijelca dolazi period u kome će im se ukazati neke jako dobre prilike. Jarac: Vrijeme je da pustite stvari da idu svojim tokom jer ćete jedino na taj način moći spriječiti da ne zapnete na jednom mjestu. 

Sve ono negtivno što vam se bude dešavalo u ovoj sedmici pokušajte da shvatite kao priliku da naučite nešto novo, posebno kada je ljubav u pitanju. Vodolija: Ovo će biti veoma povoljan period za osobe rođene u znaku Vodolije. Očekuju ih velike pobjede u ljubavi, što se posebno odnosi na one Vodolije koje su još uvijek same. 

One Vodolije koje su u vezi bi trebale više pažnje da posvete svom partneru. Ribe: Ribe bi se u ovoj sedmici mogle susresti sa mnogo loših ljudi i onih koji im ne žele dobro. Biće veoma važan način na koji reagujete na laži i uvrede jer će vam to pomoći da održite pozitivno raspoloženje. Čuvajte se tuđih savjeta jer bi oni mogli biti opasni, naročito oni koji imaju veze sa ljubavlju.

Pokreće Blogger.