I muškarci vole lijepe riječi - Komplimenti koje biste trebale češće govoriti svojoj jačoj polovini

Žene vole čuti lijep kompliment, ali ih isto tako vole čuti i muškarci.  Naročito ako su ti komplimenti iskreni i dolaze iz srca, a ako nisu, onda je bolje ništa ne reći.


Ako želite da se vaš muškarac osjeća dobro, dajte mu kompliment koji će njemu biti drago da čuje od vas. 1. Sviđa mi se tvoj način razmišljanja; Ovo je jedan od načina da muškarcu kažete da mislite da je pametan, da cijenite njegov način razmišljanja, što je vrlo lijepo. 

2. Vjerujem u tebe; Za muškarca je vrlo važno da mu žena vjeruje i vjeruje u njega. Ako ima važan događaj ili posao, izgovorite mu ove riječi, to će mu mnogo značiti. 3. Volim te takvog kakav jesi; Muškarci ne vole kada žena želi da ih promijeni jer se tada neće osjećati dovoljno dobrim za vas. 



Ako mu kažete da ga volite takvog kakav jeste, a to iskreno mislite, to će podići njegovo samopouzdanje. 4. Dobro ti stoji ta košulja; Pokažite mu da vam se sviđa kako izgleda, naročito ako on vodi računa o svom izgledu. Isto vrijedi i za komplimente na račun njegove fizičke forme. 

5. Sretna sam što te imam; Zar nije ovo nešto što biste i vi željele da čujete? Uvijek ga podsjetite da ste zadovoljne sa njim i srećne što ga imate pored sebe. 6. Sviđaju mi se tvoji prijatelji; Iako ovo ne zvuči kao kompliment, to sa kim se druži se odražava na njegov karakter. 



Time ćete mu dati do znanja da njegovi prijatelji neće predstavljati problem u vašoj vezi. 7. Hvala ti što si mi pomogao; Muškarci vole biti od pomoći, rješavati ženske probleme. Čak i ako nije ništa ozbiljno, svakako mu zahvalite na pomoći. 8. Tako si zabavan; Muškarci vole kad mogu nasmijati ženu. 

Naravno, dobro je što se smijete njegovim šalama, ali još je bolje da mu direktno kažete da ima dobar smisao za humor. 9. Oduševljena sam koliko se trudiš; Nikada ne zanemarujte njegov trud i napore. Bez obzira radi li se o njegovom poslu ili kućnim poslovima, muškarci vole kad se njihov posao primjeti. 

10. Postoji li nešto što ne možete učiniti; Da, to je malo pretjerano, ali razmazite njegov ego ako ste zaista iznenađeni koliko on može učiniti.

Pokreće Blogger.