Feng šui za ispunjavanje želja u domu - 4 mala saveta za pivlačenje ljubavi, sreće i napretka

Uz pomoć nekoliko feng shui savjeta možete da privučete ljubav, sreću i napredak u svoj život, ali i svoj dom. 


Feng shui vam može pomoći da u svoje životno okruženje, kancelariju, vrt i druga mjesta privučete produktivnost i napredak. Pomoću nekoliko korisnih savjeta privucite sreću i sklad u svoj dom. Dom; Dom je idealno mjesto za privlačenje pozitivne energije uz pomoć feng shui metoda. 

U domu možete stvoriti pozitivnu i inspirativnu energiju odabirom dekorativnih elemenata i namještaja koje ćete postaviti na pravo mjesto. Jedna od najvažnijih stvari jeste osvjetljenje doma, a poželjno je da to bude što više prirodne svjetlosti. 



Zato redovno perite i čistite svoje prozore i oslobodite se nepotrebnog nereda. Posao; Mnogi uspješni ljudi se oslanjaju na feng shui kako bi ostvarili svoje ciljeve. Uz pomoć feng shuia možete da povećate svoju produktivnost, ali i da napravite sebi prijatan radni ambijent. 

Ako želite da ostvarite svoje ciljeve uz pomoć feng shuia postavite u svoj dom ili kancelariju slike uspješnih i uticajnih ljudi. Dodajte elemente metala kao što su posude za pjevanje koje treba da postavite u sjeverni dio prostorije. Takođe, dodajte ogledala i neke detalje u plavoj ili crnoj boji. 



Bašta; Feng shui metode se mogu primjeniti i na otvorene prostore, a ne samo na zatvorene. Svoj vrt takođe možete ispuniti pozitivnom energijom koja će vam prijati kada budete provodili vrijeme u njemu. Vodeni elementi poput fontane ili bazenčića donose pozitivnu energiju kao i Budina figura u vrtu. 

Ljubav; Srećan i skladan život je veoma važan dio vašeg blagostanja. Ako želite da privučete sreću u svoj ljubavni život riješite se svega onoga što vam je suvišno, eliminišite nered. Položaj kreveta je veoma važan i krevet treba postaviti tako da gleda prema vratima. Dodajte par mandarinskih patki kako bi ljubav i romantika bili prisutni.

Pokreće Blogger.