Detaljan sedmični horoskop od 25.01. do 31.01. - Sreća bi mogla pratiti Blizance, Lavove i Vodolije

Sreća bi mogla pratiti Blizance, Lavove i Vodolije 


Ovan: Ovnovi će uprkos svim dešavanjima januar završiti pozitivno i naučiće da kontrolišu svoja osjećanja. Neki događaji bi mogli uzrokovati velike probleme, pa je jako važno da se prilagodite svom životnom talasu i da se ne prepuštate trenutnim hirovima. 

Poslednja sedmica januara će biti puna odgovornosti, a sve će zavsiti od vaše strategije i načina na koji se postavite. Sve će zavisiti od vašeg ponašanja. Neki vaši saradnici neće biti jasni u svojim namjerama, pa su moguće nesuglasite tamo gdje ste se najmanje nadali. 



Ipak, moraćete prihvatiti ono što vam se dešava i prilagoditi se najbolje što možete. Bik: Pokušajte da u ovoj poslednjoj sedmici januara postignete unutrašnju harmoniju. Samo uz dovoljno samopouzdanja i bez žurbe ćete moći doći do željenih rezultata, a da se ne spotaknete na korak do pobjede. 

Izbjegavajte neugodne sukobe. Ova sedmica će biti povoljna za postizanje materijalnog blagostanja, zbog čega je jako važno da ostanete oprezni. Neki pripadnici ovog znaka će u ovoj sedmici morati donijeti neke veoma važne odluke iako neće imati sve informacije na raspolaganju. 



Najbolje bi bilo da donesete samo one odluke koje ne mogu čekati, sve ostale ostavite za neki drugi povoljniji period. Blizanci: Sve destruktivne emocije koje vas budu opsjedale u ovoj sedmici će ometati vaš uspijeh u ljubavi i poslu. Samo pozitivan stav će vam pomoći da sprovedete svoje planove. 

Pozitivne misli mogu biti vaš pokretač koji će vam pomoći da dostignete neviđene visine. Pojaviće vam se jako dobra prilika za napredak u karijeri, ali ona vam može uzrokovati mnogo stresa. Dobro procijenite svoje snage i snage svojih protivnika kako biste postupili realno i pametno. 

Usmjerite svoju energiju na ono što vas trenutno privlači. Rak: Ovo će biti odličan period za aktivan rad na poboljšanju svih aspekata vašeg života. Sumnje i sramežljivost ostavite po strani kako ne biste propustili svoju sreću. Kako se bude bližio vikend moći ćete malo da predahnete od mukotrpnog posla.

Postoji mogućnost da se neki stari problemi vrate, takođe, postoji mogućnost da ćete morati sarađivati sa ljudima sa kojima niste u najboljim odnosima. Budite sabrani i profesionalni, a kasnije će vam biti drago što ste se tako postavili. Lav: Samo ako prestanete da razmišljate o prošlosti, moći ćete da oživite ideje koje imate. 

Ono što vam se dogodilo ostavite iza sebe i radujte se novim pobjedama. Pokušajte malo da povedete računa o svojim finansijama kako biste izbjegli moguće poteškoće. Ovo je period u kome biste trebali neke stvari privesti kraju. Završite sve ono što imate i okrenite novi list. Budite odvažni. 

Djevica: U ovoj sedmici biste trebali više pažnje da obratite na svoju sigurnost i da se odreknete svih emocija koje vam uništavaju sreću. Postoji mogućnost da se pojave neki finansijski problemi. Budite oprezni sa prihvatanjem novih stvari u svom životu. 

Pokušajte da ispravite greške koje ste napravili i nastavite poslove koje ste ranije odgodili. Postoji mogućnost da vam se otvori nova ideja za raspoređivanje vaših finansija i ulaganja, ali bi to moglo zavisiti od mnogo drugih faktora. Budite realni i profesionalni. Vaga: Vage će ove sedmice moći zaroniti u čudesni svijet romantike. 

Astrolozi napominju da će posljednjih dana januara Vage imati sreće i moći će pronaći sreću u svom ličnom životu. Za one koji su u potrazi za srodnom dušom, važno je slušati ne samo emocije, već i argumente razuma, kako ne bi bili u nemilosti manipulatora ili otrovnih pojedinaca . 

Bračni parovi trebali bi provoditi više vremena zajedno i slušati svoje odabrane partnere. Ipak, ova sedmica bi mogla donijeti neke borbe kada je karijera u pitanju koji neće lako proći. Tek kada se situacija malo smiri moći ćete vidjeti neke stvari jasnije. Škorpija: Škorpije bi u ovoj sedmici trebale više da se posvete poslu i da se ne plaše da iznesu svoje ideje i planove. 

U ovom periodu bi vam se mogla pružiti prilika da pokrenete nešto novo , ali bi vas retrogradni Merkur mogao usporiti u vašim planovima. Veoma je važno da riješite neka finansijska pitanja koja bi mogla biti obustavljena u februaru. Neke stvari bi vam se mogle učiniti težim nego što zaista jesu i stalno ćete imati osjećaj da gubite tlo pod nogama. To će biti samo privremeno i brzo će proći. 

Strijelac: Strijelčevi bi se ove sedmice mogao suočiti sa problemima povezanim sa promjenama raspoloženja. Ne žurite u bitke. Najbolje je da započnete sedmicu tako što ćete se zaštititi od mogućih grešaka koje vam neće donijeti prosperitet. Bićete u takvoj situaciji da ćete morati u nekim situacijama dati završnu riječ. Vaši potezi bi mogli dobiti na težini, zato pazite šta radite. 

Jarac: U ovoj sedmici bi vas mogle pratiti negativne emocije, pa je veoma važno da se zaštitite od ispoljavanja agresije. Budite oprezni sa objavljivanjem svojih ideja i planova kako vam se stvari ne bi obile o glavu. Vaša urođena otvorenost bi mogla biti pomiješana sa ležernošću pa bi se mnogi mogli iznenaditi sa kojom lakoćom vodite neke stvari. 

Vodolija: Vodolije bi ovu sednicu trebale započeti sa pozitivnim mišljenjem i pozitivnim stavovima ako žele da privuku sreću i ne propuste prilike koje im se pružaju. Ova sedmica će biti uspješna ako ne sklopite ruke i ne bojite se odgovornosti. Sreća će se nasmiješiti onima koji su vjerni svojoj riječi i ne pokušavaju postići dobrobit obmanom. 

Vodolije bi također trebale izbjegavati udovoljavanje svojim hirovima, nepostojanost osjećaja dovest će do problema u komunikaciji. Neke Vodolije bi mogle pokrenuti neke nove stvari koje neće odmah dati željene rezultate. Potražite pomoć od nekih stručnih osoba koje bi vam mogle dati prave informacije. 

Ribe: Ribama će u ovoj sedmici biti potrebno mnogo izdržljivosti i sposobnosti analiziranja događaja. Nemojte žuriti kako ne biste propustili važne znakove i ostali bez svega. Budite oprezni u komunikaciji sa nepoznatim ljudima jer biste mogli biti prevareni. 

Oslonite se na neke svoje prethodne rezultate i iskoristite ih za sledeći korak da krenete dalje. Nemojte dozvoliti sebi da se uspavate i ulijenite, jer će vaš posao napredovati samo uz saradnju sa drugima.

Pokreće Blogger.