Detaljan sedmični horoskop od 01.02 do 07.02. - Sreća bi mogla pratiti Ovnove, Bikove i Rakove

Sreća bi mogla pratiti Ovna, Bika i Raka 


Ovan: Ovnovima se preporučuje da ovu sedmicu započnu postizanjem unutrašnjeg mira i harmonije. Smirite svoju energiju i iskoristite je najbolje što možete. Pokušajte da smirite svoje destruktivne emocije kako vas one ne bi sprječavale u postizanju poslovnog i ličnog uspjeha. 

Možda nećete biti u mogućnosti da utičete na neke stvari, ali to ne znači da nećete moći sve riješiti kada se za to stvori prava prilika. Trudite se da se usavršavate i doćiće vam ljepši dani. Bik: Pokušajte da pronađete način da se bolje postavite u poslu i obavite sve ono što vam je trenutno prioritet. Nemojte sebi postavljati previsoke ciljeve jer se oko vas trenutno nalazi previše izazova. Ova sedmica bi vam mogla donijeti mnogo promjena, zato čuvajte svoju energiju kako biste mogli riješiti neka važna pitanja. Slušajte svoj unutrašnji glas jer će vam on biti od velike pomoći da neke odluke donesete bez žaljenja. Blizanci: U ovoj sedmici se posvetite rješavanju nekih ličnih problema. 

Vjerujte sebi i svom unutrašnjem osjećaju kako biste izbjegli negativne osobe i kako ne biste upali u neke spletke. Pokušajte da se riješite svih sumnji koje se pojavljuju kako biste uspješno riješili neke situacije. Komunicirajte sa drugim ljudima kako biste došli do pravog rješenja i znajte da nije sve tako teško kako vam se čini na prvi pogled. Rak: Potrebno je da riješite neke veće poslovne nesuglasice kako biste mogli nastaviti dalje sa svojim planovima. Vi posjedujete u sebi svjetlost koja inspiriše druge i kojom možete probuditi mnoge osobe u svom okruženju. Možete bez problema računati na pomoć drugih i uspjećete u svojim planovima samo ako se uspijete održati na pravom putu. 

Oslobodite se strahova i blokada i moći ćete ostvariti neke svoje dugo očekivane želje. Lav: Nemojte sebi dozvoliti da postanete žrtva vlastitih želja. Dobro analizirajte sve događaje kako ne biste upali u neku nevolju. Ove sedmice postoji rizik od gubitka ušteđevine zbog nepromišljenih kupovina ili rizičnih investicija, zato obratite pažnju na šta trošite novac. 

Budite otvoreni i više sarađujte sa drugima. Poradite na sebi i analizirajte svoje odluke, tako će vam neke stvari postati jasnije i lakše. Pokušajte više da se odmarate i opustite. Djevica: Neki od vaših radnih kolega će vam otvoreno pokazati svoju naklonost, dok bi vam drugi mogli pokazati da vas ne vole. Prihvatite i jedno i drugo na miran način. Bar ćete znati sa kim imate posla. 

Obratite više pažnje na detalje i ne žurite u poslu već dobro planirajte stvari analizirajući događaje koji vam se događaju. Samo ako budete probišljeni moći ćete izbjeći mnoge probleme. Vaga: U ovoj sedmici će vam biti veoma važna podrška vaših najmilijih. 

Nemojte se plašiti da tražite pomoć kako bi riješili neke probleme koji vas muče. Ključak faktor uspjeha će biti vaša sposobnost da se zaustavite na vrijeme ako vidite da stvari ne idu u onom smjeru kako ste planirali. Pred vama je mala borba u kojoj trebate biti borac i ne odustati. 

Možda će vam se činiti da vas svi pritišću sa svih strana, ali radi se smo o izazovima na koje trebate odgovoriti kako biste došli do svog cilja. Škorpija: U ovoj sedmici biste mogli ostvariti saradnju sa nekim veoma utjecajnim ljudima koji bi vam mogli biti od velike pomoći. 

Nemojte biti previše skromni, izrazite svoje ambicije jer ćete vi biti važan faktor u cijeloj toj priči. Veoma je važno da ostanete smireni kako ne biste upali u neke rasprave sa ljudima koji su vam jako važni. Trudite se da ne ispoljavate agresiju i bijes. 

Strijelac: Držite se svojih provjerenih taktika kako biste što prije postigli svoje ciljeve i kako se vaši planovi ne bi srušili. Ostanite smireni i fokusirani jer ćete samo na taj način izbjeći zamke koje vam se nađu na putu. U saradni sa novim ljudima biste mogli pokazati previše emocija, zato pazite da ne ispadnete neprofesionalni. Obratite pažnju na svoju konunikaciju kako ne bi došlo do zabune. 

Pokušajte biti opušteniji kako biste postigli bolje rezultate. Jarac: Trudite se da pažljivije slušate druge i pustite ih da izraze svoje mišljenje. To će vam donijeti više uspjeha nego da sve radite na svoju ruku. Budite razumni, strpljivi i vjerujte da će sve doći na svoje mjesto. 

Ovo će za vas biti veoma aktivna sedmica u kojoj će biti mnogo zanimljivih događaja. Nemojte se plašiti da preuzmete odgovornost i gledajte na budućnost sa više optimizma. Vodolija: Vaše raspoloženje će u velikoj mjeri zavisiti od položaja planeta. 

Retrogradni Merkur bi mogao da vam pokvari raspoloženje i izazove napade apatije. Trudite se da ostanete pozitivni kako bi izbjegli da loše raspoloženje izazove neke nepopravljive greške. U ovoj sedmici ćete biti fokusirani na rješavanje finansijskih pitanja. 

Budite realni i profesionalni jer će od toga zavisiti mnogo toga. Ribe: Uspjeh ćete nalaziti u privatnom životu dok ćete se u profesionalnom i dalje nadmudrivati. Nećete biti u najboljem odnosu sa svojim nadređenima zato ne insistirajte na nekim svojim idejama. 

Male su prilike da ćete u ovoj sedmici imati trenutaka za prazan hod. Bićete veoma aktivni i naporno ćete raditi na postavljanju čvrstih temelja za dalji rad. Pokušajte malo da se opustite kroz rekreaciju i sport.

Pokreće Blogger.