Detaljan mjesečni horoskop za Februar - Šta bi mogli da očekuju Jarac, Vodolija i Ribe

Šta bi mogli da očekuju Jarac, Vodolija i Ribe 


Jarac: U februaru ćete se osjećati veoma dobro i imaćete potrebu da upoznajete nove ljude, ali to će biti teže za izvsti nego što ste mislili. Vama je potreban iskren prijatelj i neko sa kim ćete moći otvoreno da razgovarate o svemu što vas muči. U februaru će vaša zdravstvena situacija biti veoma stabilna. 

Ovo neće biti povoljan period za nove veze, zato bi bilo dobro da pričekate neko povoljnije vrijeme. Nemojte da žurite jer vam nije potrebna još jedna neuspijela veza. Budite otvoreni za flert, ali kada je veza u pitanju, pričekajte još malo. 



Vodolija: U ovom mjesecu zvijezde će vam biti veoma naklonjene te ćete sve svoje obavez završavati na vrijeme. Vaši saradnici i nadređeni će biti oduševljeni vašim pristupom poslu, a to se nekim vašim kolegama neće svidjeti jer ćete ih stjerati u drugi plan. Odnosi u porodici neće bit baš najbolji. 

Svi će vas kriviti za neke loše stvari koje su se desile, a neki neće razumjeti da ni vi sami niste željeli da se to desi. Biće potrebno vrijeme da se osdnosi u porodici poprave. Kada je u pitanju zdravlje, ono je bolje nego ikada. Bićete puni energije i snage. 



Neke Vodolije će razmisliti o promjeni načina ishrane i da se riješe nekih loših navika. Važno je samo da ne odustajete. Ribe: Situacija na poslu u februaru bi mogla da bude fina i prijatna. Odnosi sa kolegama će biti na zavidnom nivou i sa svima ćete lijepo da se slažete. 

Napokon ste shvatili da je veoma važno da razgovarate sa svojim kolegama i da se dogovarate sa njima ako želite da vam radna stmosfera bude ugodna. Trudite se da tako bude i u buduće jer ćete samo tako vidjeti na koga možete da se oslonite kada vam zatreba pomoć. 

Druga polovina mjeseca će biti izuzetno povoljna za vas jer bi se neke vaše ideje mogle ostvariti, a kada uspijete da ostvarite jednu stvar lako je krenuti sa drugom. Samo budite hrabri i uporni i sve ono što zamislite moći ćete i da ostvarite.

Pokreće Blogger.