Detaljan mjesečni horoskop za Februar - Šta bi mogli da očekuju Škorpije, Vage i Strijelac

Šta bi mogli da očekuju Škorpije, Vage i Strijelac 


Škorpija: Škorpije su jedne od onih osoba kojima sve ide od ruke, pa će tako biti i ovaj mjesec. Bićete u stanju da realizujete svaku ideju koja vam se pojavi u glavi, a ponekad ni vama neće biti jasno kako vam to uspijeva. Sve kockice će vam se složiti onako kao ste vi željeli i na poslovnom i na privatnom planu. 

 Budite oprezni jer i sami znate da ništa ne traje vječno, pa budti spremni i na neke nepredviđene situacije. Kada je u pitanju vaše zdravlje za sada je sve u najboljem redu, ali se osjećate umorno i iscrpljeno. Pokušajte da usvojite neke dobre navike kada je u pitanju ishrana. 



Vaga: Prva polovina februara će biti veoma teška kad je riječ o poslovnim obavezama. Dobra vijest je da će se stvari promjeniti u drugoj polovini mjeseca nakon čega dolazi period pun pozitivnih stvari i pozitivne energije. Uspjećete da pronađete malo vremena za odmor i druženje van posla. 

Kada se situacija na poslu malo smiri moći ćete da odvojite malo vremena i posvetite se prijateljima koje niste vidjeli već neko vrijeme. U ovom mjesecu bi se neke vaše alergije mogle probuditi pa bi bilo dobro da budete oprezni po tom pitanju i da držite svoje stanje pod kontrolom. 



Strijelac: Bićete veoma komunikativni u prvoj polovini mjeseca, što će se posebno odraziti na vaše poslovne aktivnosti i angažmane. Lako ćete stupati u kontakt sa ljudima pa će vaša efikasnost na poslu bit na zavidnom nivou. Finansijska situacija vam neće biti najsjajnija jer kao što i sami znate, štednja vam nije jača strana. 

Uvijek volite sebe da počastite nekom novom stvarčicom, ali je sada vrijeme da se malo zaustavite i počnete da štedite, bar dok se stvari malo ne poprave. Ponekad bi se mogli osjećati sputavano i kao da neko koči vaš uspijeh, ali taj osjećaj će veoma brzo nestati. Željni ste avanture i dobrog provoda

Pokreće Blogger.