Ljubavna astro analiza do 13.12. - Djevice budite odlučnije, Ovnovi obratite pažnju na ponašanje

Djevice bi trebale biti odlučnije, Ovnovi bi trebali obratiti više pažnje na svoje ponašanje.


Ovan: Ovnovi bi trebali više vremena da posvete sebi kako bi svoje emocije i osjećanja doveli u ravnotežu. Ovaj period neće biti baš oprimističan za vas jer bi vam mogao donijeti neke konfliktne situacije i rasprave sa partnerom. 

Obatite pažnju na svoje ponašanje kako ne biste time isprovocirali svoju voljenu osobu. Bik: Ove sedmice ćete dobiti vjetar u leđa i moći ćete svoj ljubavni život dovesti u red. Oni koji su slobodni će biti vješti u flertovanju i upoznavanju drugih ljudi. 



Onima koji su u vezi astrolozi preporučuju da posvete više vremena partneru i da se ne povlače u sebe. Blizanci: U prvoj polovini sedmice biste mogli osjetiti nedostatak energije i nećete imati vremena za partnera. Od četvrtka bi se situacija mogla prmjeniti na bolje. 

Oni koji su slobodni će ostvariti neka lijepa poznanstva koja bi mogla da se pretvore u lijepu vezu. Rak: Opadajuća energija Mjeseca vam neće biti prepreka, naprotiv pomoći će vam da se riješite viška energije i da prestanete da se nervirate zbog sitnica. 



Ova sedmica će biti veoma opuštena za vas, pogodna za druženja, jačanje odnosa i ljubavnih veza. Lav: Lavovi bi u ovoj sedmici trebali da porade na jačanju odnosa sa svojom porodicom kako bi dobili njihovu podršku koja im je veoma važna za rješavanje važnih poslovnih problema. 

Slobodni Lavovi će u ovom periodu imati sreće ako se malo fokusiraju na ljubav umjesto da stalno misle o poslu. Djevica: Oni koji su u dugoj vezi bi trebali u ovoj sedmici da budu odlučniji, kao i oni koji su još uvijek u potrazi za ljubavnim partnerom. 

Samo tako ćete moći donijeti ispravne odluke, pronaći harmoniju u porodici i biti slobodne da upoznate nekog novog. Vaga: Vage nemojte sumnjati u sebe. To se posebno odnosi na one Vage koje još uvijek nisu upoznale ljubav svog života. 

Imajte vjere u sebe jer ćete samo na taj način moći da se nosite sa osjećanjima koja ometaju vaš put prema ljubavi. Škorpija: Škorpije će ove sedmice biti više okrenute ka poslu. Imaće dobru priliku da poboljšaju svoju finansijsku situaciji i željeće to da iskoriste. 

Ipak, tu će se naći malo vremena i za ljubav, pa se trudite da poboljšate odnos sa svojim partnerom i svojom porodicom. Strijelac: Zbog uticaja opadajućeg Mjeseca Strijelčevi će se boriti sa odlijevom energije. To će im uzrokovati nemir i ometaće im koncetraciju. 

Podrška porodice i partnera će im biti od velike koristi, a oni slobodni bi trebali da odgode potragu za ljubavi na neko vrijeme. Jarac: Jarčevi će imati mnogo sreće ove sedmice. Oni koji su slobodni će dobiti priliku da upoznaju nekog zanimljivog. 

Oni koju su u vezi ili braku bi trebali međusobno da se podržavaju kako bi ojačali vezu i međusobne odnose. Vodolija: Poslednja tri dana u sedmici će biti veoma povoljna za poboljšanje ličnog života i odnosa sa partnerom. Biće ovo idealan period za prijateljska druženja i jačanje ljubavi. 

Oni koji su slobodni se ne bi trebali zatvoriti u kuću jer bi im se neka nova poznanstav mogla pretvoriti u romantičnu vezu. Ribe: Energija zvijezda i planeta će ometati energiju Riba što bi moglo uzrokovati česte promjene raspoloženja. Situacija bi se mogla promjeniti od srijede kada dolaze ljepši dani za njihovu vezu. Slobodne Ribe će moći upoznati novu ljubav, a oni u braku će se zbližiti i udahnuti strast u svoj brak.

Pokreće Blogger.