Iskrena priča žene milionera: Novac nikada nikoga nije učinio srećnim i neće nikada

Žene milionera su poput sjenki. Ćute i sa knedlom u grlu pokušavaju da sakriju svoju tugu iza osmjeha koje razmjenjuju sa drugim ženama bogataša, koje su jednako nesrećne kao i one. 


Većina tih veoma bogatih muškaraca smatra da žena treba da im bude zahvalna zato što živi raskošno zahvaljujući tome što se udala za bogaraša. Zbog toga on daje sebi za pravo da je tretira kao stvar. Žene koje ne žive rakošnim životom ne mogu ni da zamisle koliki je ulog koje te žene daju. 

"Što je muškarac uspješniji to je njegovoj ženi teže. Istina je da oni mogu biti veoma zanimljivi, šarmantni i harizmatični, ali su kao muževi nevjerovatno teški" rekla je Kristen koja radi kao savjetnik u jednoj kompaniji, a koja prolazi kroz brakorazvodnu parnicu sa svojim mužem milionerom. 



Prisjeća se kako ju je jedne prilike sekretarica pitala zbog čega i dalje radi kada je udata za čovjeka koji može da joj priušti sve što poželi. Priznala joj je čak i da bi se ona rado udala za milionera. " Dušo moja, to je dvostruko teži posao od ovoga što radiš" odgovorila joj je Kristen. 

Prizna je kako je uvijek bila u sjenci svoga supruga i ma šta radila uvijek su je svi gledali samo kao suprugu milionera. Supruge milionera su nešto kao glamurozne grtalice za snijeg. Peglaju svakodnevnicu i na sve načine se trude da svom suprugu obezbjede savršene uslove kako bi on mogao da se fokusira na posao. 



Bogati muškarci sve druge oko sebe smatraju lijenim i nesposobnim. On uvijek tvrdi da ga svi koriste i da je on za njih pokretni bankomat, a ne ljudsko biće. Kada osjete da gube naklonost svoje supruge oni je sam zamijene za drugu i često mlađu. Tako isto rade i sa svojim zaposlenima. 

Ako im se učini da im više nisu lojalni kako oni smatraju da bi trebali biti, samo im daju otkaz i dovedu druge ljude na njihove pozicije. Za razliku od svojih zaposlenih u firmi, kojima daju otkaz, oni koji rade u njihovoj kući cesto sami odlaze jer ne mogu više da izdrže njihovo neprestano iživljavanje prema njima. 

Tu žene često nudi povišicu osoblju i moli ih da ostanu i da je ne napuštaju, ali mora u isti vrijeme i da odbrani supruga i da zadrži dostojanstvo. Njeno dostojanstvo veoma često završi na koljenima, jer je njegova riječ uvijek zakon. Žene bogatih ljudi mnogo toga trpe, iako se njihov život čini veoma lagodan i luksuzan. 

One možda žive u raskošnim vilama i mogu da biraju gdje će na odmor, ali zbog toga moraju mnogo toga i da trpe. "Njima niko ne garantuje da će da ostanu u braku, jer njihov suprug može kad god to hoće da pobjegne sa ljubavnicom i da ih ucjenjuje sa tim" rekla je Helen Tejlor koja je tri decenije bila u braku sa investicionim bankarom. 

Helen je takođe podijelila jedan dobar savjet svim djevojkama koje žele da se bogato udaju. " Ni u kom slučaju ne odustajte od svog posla kojim ste se bavile prije nego što ste se udale, zadržite svoje samopoštovanje i nemojte postati debelokožci. Vaš suprug će možda zaista vrijedno i mnogo raditi, ali ćete i vi morati da utrošite mnogo resursa."

Pokreće Blogger.