Detaljan sedmični horoskop od 14.12. do 20.12. - Sreća bi mogla da prati Bika, Strijelca i Vodoliju

Sreća bi mogla da prati Bika, Strijelca i Vodoliju


Ovan: Ovnovi bi trebali više poraditi na svom profesionalnom razvoju i stručnom usavršavanju. U tome vam mogu pomoći neki prijatelji koji bi vam mogli dati važne informacije koje će vam biti potrebne. Nemojte zapostavljati svoje zdravlje. 

Bik: Za Bikove će ova sedmica biti veoma opuštena. Na radnom mjestu bi mogla vladati veoma zabavna atmosfera koja će vam goditi. U ovoj sedmici vam neće biti teško da obavite bilo kakav posao koji se od vas bude tražio. Podijelite svoje dobro raspoloženje i radost sa drugima. 



Blizanci: Želite da poradite na nekim svojim stavovima prema određenim ljudima i trudićete se da to i ostvarite. Bićete veoma komunikativni što će vam biti od velike pomoći za sklapanje novih poznanstava i novih poslovnih prilika. Rak: Ovo će biti veoma povoljan period za one koji rade sa mladima te one koji imaju javne nastupe pred publiko ili se bave sportom. 

Neki pripadnici ovog znaka će u svoj posao unijeti dašak kreativnosti ili ličnog pečata, što bi moglo biti veoma zanimljivo. Lav: Lavovi bi mogli imati manjih poteškoća u komunikaciji za koju će im biti potrebno mnogo živaca. 



Trudite se da ne komentarišete ništa ako vas niko nije pitao za mišljenje, radije se strpite kako ne biste rekli nešto pogrešno ili nešto što ne bi trebali. Pokušajte da se opustite i relaksirate kroz neki sport. Djevica: U vašem poslu će se osjećati prava radna atmosfera. 

Trudićete se da pomognete drugima i da ih oraspoložite kada im to bude potrebno. Trudićete se da sve okrenete na šalu, čak i kada se pojedine kolege budu žalile. Na taj način ćete biti motivacija i sebi i njima. Vaga: Može vam se na trenutak učiniti da vaše znanje i stručnost ne znače ništa i da se ne vrjednuju onoliko koliko bi trebali.

Kako sedmica bude odmicala shvatićete da ste potrebni onima za koje radite. Ne razmišljajte previše i radite ono što najbolje znate. Vaš trud će se isplatiti. Škorpija: Kako vrijeme bude odmicalo shvatićete da one neopipljive i skrivene teme sve više dobijaju na značaju i uskoro bi mogle da vam postanu veoma važne. 

Pažite da vam se na poslu ne potkradu neke greške, možda nećete biti u mogućnosti da ih ispravite. Strijelac: Vaši saradnici neće biti baš najjasniji u svojim namjerama, pa su moguća zatezanja tamo gdje ste se najmanje nadali. To će vam teško pasti, ali ipak ćete to morati prihvatiti i prilagoditi se najbolje što znate i možete. 

Jarac: U ovoj sedmici ćete morati donjeti neke važne odluke za koje nećete imati baš sve informacije koje vam budu potrebne. Zato bi bilo najbolje da donesete odluke samo o onim stvarima koje ne mogu da čekaju, sve odtale odluke odgodite na neko vrijeme. 

Vodolija: Razvoj vaše karijere bi mogao da bam uzrokuje mnogo stresa i glavobolje. Na vama je da procijenite svoje snage i postupite onako kako smatrate da je najbolje. Trudite se da svoju energiju usmjerite na ono što vas najviše privlači. 

Trudite se da se odmorite kako bi mogli lakše da se nosite sa stresom. Ribe: Postoji mogućnost da će neki stari problemi isplivati na površinu ili ćete morati da sarađujete sa ljudima sa kojima nemate baš najbolji odnos. Ostanite pribrani i profesionalno odradite svoj dio posla. Kasnije će vam biti drago što ste se tako postavili.

Pokreće Blogger.