Žena kad ćuti, ona vam tad govori najviše - Uočite sitnice kojima vam poručuje kako se osjeća

Žene su poznate po tome što su dosta komunikativnije od muškaraca i vole mnogo da pričaju. Iako vole da dijele svoja iskustva i osjećanja postoje trenutci kada žena zna da zaćuti. 


Kada se nađu u ozbiljnoj situaciji žene neće pričati samo da bi nešto pričale. Ako nemaju nešto pametno da kažu one će radije da ćute. Njeno ćutanje može da vam pošalje jasan znak upozorenja da nešto nije u redu. 

1. Čuva svoje dostojanstvo. Najlakše je svađati se i izgovoriti ružne riječi zbog kojih bi se kasnije mogli kajati. Čak i kada je bijesna ona će radije zadržati svoje riječi za sebe, ali vam neće ostati dužna. 2. Povrijeđena je. Kada je žena povrijeđena ona želi da se povuče u svoj mali svijet kako bi mogla da se oporavi od povreda koje je zadobila. 



Samoća joj prija i zna da će joj biti bolje nakon što neko vrijeme provede sama. 3. Želi se sama izboriti sa nečim. Mnoge žene su u prošlosti tražile savjete od drugih i onda shvatile da njihovo upletanje u svoje probleme može samo dodatno sve da zakomplikuje. 

Zna da ima snage sama da se izbori sa problemom i to i čini. 4. Dosta joj je svega. Ponestalo joj je ideja, a sve joj se smučilo. Potrebno joj je vremena i slobode da smisli šta će i kuda dalje. 5. Zauzeta je. Ponekad je žena previše zauzeta da bi bilo šta pričala. 



6. Potrebni ste joj. Ne zna na koji način da vam kaže da ste joj potrebni pa zbog toga ćuti, ipak kada vas pogleda osjetite njenu tugu. 7. Štedi sebe. Umjesto da se tjera pravdu i dokazuje ko je kriv ona će jednostavno da ćuti jer ne želi da gubi svoje živce na nebitne stvari. 

8. Potrebna joj je pauza. Vaša poslednja svađa ju je baš povrijedila i sve što sada treba je malo tišine kako bi svoje misli dovela u red. 9. Previše razmišlja. Brine se oko svega jer ima toliko mnogo obaveza i odgovornosti sa kojima ne može sama da se nosi. 

10. Jaka je. Ona je ta od koje svi traže podršku i savjete. Kad se nešto loše desi, ona će plakati, ali samo kada je niko ne vidi. Zato ćuti i sklanja se, traži svoju tišinu i svoj mir. 11. Ne zna šta da kaže. Ponekad jednostavno nema šta da kaže. Kada razgovor dvoje ljudi dođe u slijepu ulicu i više ne postoji mogućnost da se povežu na bilo koji način, tada se više nema puno toga za reći.

Pokreće Blogger.