Zbog čega mnoge žene privlače oženjeni muškarci - Ponekad je zabranjeno voće najslađe

Iako ovo nije baš najidealnija situacija, svakoj ženi se može desiti da je privuče oženjen muškarac. Srcem nije lako upravljati, a osjećanja ponekad mogu da pomute razum. 


Žene koje imaju nisko samopouzdanje češće osjećaju privlačnost prema oženjenim muškarcima. One u njemu vide osobu koja je sposobna da ispuni njihovu prazninu. Doživljava ga kao idealnu osobu, pored njega se osjeća privlačno i važno. 

Oženjeni muškarci se često žale na svoj brak, pa time što govore o svom braku loše bude suosjećanje kod drugih žena koje žele da im postanu utjeha. One se iz straha od samoće upuštaju u vezu sa njima i ne misle na posljedice. 



Ne rzmišljaju o tome da on nikada neće imati ozbiljne planove sa njima i da on ima porodicu i djecu. Ponekad je tu jednostavno želja za zabranjenim. Neke žene jednostavno uzbuđuje taj adrenalin i osjećaj uzbuđenja koje proizvodi tajna ljubav. 

Ako vam se već svidi oženjen muškarac treba da budete realni i da razmislite o svim mogućim posljedicama, koje u većini slučajeva nisu pozitivne. Treba da prihvatite da ćete često ostati u drugom planu, u sjeni njegovog zivota, naročito kada su u pitanju važni datumi. Rizikujete gubitak dragocjenog vremena. Takva veza teško može ostati tajna. 



Treba biti svjestan posljedica koje će se dogoditi kada vaši prijatelji i porodica saznaju za tu vašu tajnu vezu. Vaš ugled će tada biti najviše narušen. Veoma su rijetki slučajevi kada je oženjen muškarac napustio svoju porodicu zbog druge žene. 

Ljubav je osjećaj koji treba da usrećuje čovjeka, ali privlačnost oženjenom muškarcu teško dovodi do toga da bude sretno. Bila bi to trosmjerna veza. Da li ste voljni podijeliti svoju ljubav sa drugom osobom? Razmislimo o tome vrlo dobro.

Pokreće Blogger.