Tajne dama Zodijaka - Žena Ovan voli svim srcem, Ribe fasciniraju muškarce svojom dobrotom

Žene su veoma tajnovita bića i ponekad je veoma teško otkriti tajnu koju ona krije bez pomoći astrologije. 


Ako znate koje su tajne svake od dama zodijaka, muškarcima će biti lakše da pronađu put do njihovog srca i izgraditi sa njom čvrstu vezu. Žena Ovan: Ženama rođenim u znaku Ovna je potrebna istinska ljubav jer je za njih svaka kratkotrajna veza gubljenje vremena. 

Ona kada voli, ona voli svim srcem i dušom, pa zbog toga ne voli da se neko sa njom igra. Njoj je potreban muškarac koji je spreman da izgradi jaku porodičnu zajednicu. Žena Bik: Navikle su da u potpunosti vjeruju partneru, ali ako je on jednom prevari njihova veza može veoma brzo da se završi. 



Ona ne voli da izigrava žrtvu i od nje možete očekivati brutalnu osvetu. Njenu dobrotu nije dobro zloupotrebljavati jer kada se naljuti ona može biti veoma zastrašujuća. Žena Blizanac: Žene rođene u ovom znaku znaju biti veoma komplikovane. 

One vole razne eksperimente, a svaki muškarac koji se upusti u vezu sa njom treba da bude spreman da će ona privlačiti pažnju gdje god se pojavi. Svaki muškarac koji želi ozbiljnu vezu sa njom treba da joj pokaže svoju ozbiljnost i spremnost da je prihvati takvu kakva jeste. 



Žena Rak: One su u stanju da brinu o svom partneru kao ni jedna druga. Žene rođene u ovom znaku su najvjernije žene u zodijaku, ali samo ako su potpuno sigurne u ljubav i odanosta svog partnera. Ona je spremna svom partneru dati mnogo nježnosti i ljubavi, ali isto očekuje zauzvrat. 

Žena Lav: One vole da uvijek budu u centru pažnje zbog čega njen partner često može da pokaže nezadovoljstvo. Ona može voljeti samo jakog muškarca koji cijeni sebe, ali koji zna da cijeni i nju. Ni jedan muškarac ne bi trebao da se trudi da savlada njenu slobodu, jer ona to neće razumjeti. 

Žena Djevica: Nisu sve Djevice anđeli, one znaju i te kako da se naljute i eliminišu sve koji im se nađu na putu. Ona je posvećena potrazi za harmonijom i radošću i potreban joj je muškarac koji će biti spreman da podrži sve njene projekte. Žena Vaga: Njeno mirno lice uvijek krasi blistav osmijeh. 

U njenoj duši blista jako svijetlo koje je ona spremna da podijeli sa svojim partnerom. One su ženstvene, pravedne ali i hirovite, pa će slabim muškarcima biti veoma teško da izađu na kraj sa njima. Ona je u stanju da odradi bilo koji muški posao ako nema muškarca u svojoj blizini. 

Žena Škorpija: Samo onaj muškarac za kojeg ona procijeni da joj je odan može da zaviri u njen unutrašnji svijet. Ona će rijetko obratiti pažnju na laskanje i lijepe riječi muškaraca. Ona nikoga neće pustiti u svoj život dokle god joj ne dokaže da je vrijedan njene pažnje. Žena Strijelac: Muškarce često znaju da izluđuju njene tajne nekonvekcionalne misli. 

One su uglavnom nezavisne pa je sa njima teško manipulisati. Veoma često se znaju odlučiti da budu same nakon što im je pogrešan muškarac slomio srce. One su sjajne žene koje će uvijek biti na strani svog partnera čak i kada se čitav svijet okrene protiv njih. Žena Jarac: Žene rođene u ovom znaku su uglavnom one žene koje su u životu sve same postigle i koje planiraju svoj život još od djetinjstva. 

Zbog toga ni jedan muškarac ne treba da očekuje od nje da se odrekne svega onoga što je ona sama postigla. Njoj je potreban muškarac koji je snažan i nezavisan. Žena Vodolija: Ona je u stanju da i najciničnijeg muškarca uvjeri u ljubav. One su veoma radoznale ali i nezavisne. 

Ako joj partner oduzme njenu nezavisnost njena iskra će brzo nestati, a ako će muškarac da je razumije onda će imati zabavan zajednički život. Žena Ribe: Žene Ribe fasciniraju muškarce svojoj vanjskom ali i unutrašnjom ljepotom. One obožavaju da ih muškarac obasipa komplimentima. Ona ima jako razvijenu intuiciju i zna lako da pročita ljude. Nemojte ni u kom slučaju da je uvrijedite.

Pokreće Blogger.