Šta nam donosi vladavina Strijelca do 23.12. - Lavove očekuju iskušenja, Bikove prilika za ljubav

Vladavina Strijelca je počela 22. novembra i trajaće do 23. decembra. Pogledajte šta nam zvijezde poručuju za vladavinu ovog znaka. 


Ovan: Osobe rođene u znaku Ovna će biti pune pozitivne energije koja će da ih prati u svakodnevnom životu. Ovo će biti period vaših malih pobjeda, iako vam se na prvu neće činiti tako. Držite se svojih prioriteta i nemojte se opterećivati detaljima.

Vaše ćutanje će za partnera izgledati veoma misteriozno, pa bi bilo dobro da pokušate da uspostavite dobru komunikaciju sa voljenom osobom kako biste izbjegli nesporazume i moguće svađe. Razmislite dobro da li je ono što vas muči zaista vrijedno lošeg odnosa sa partnerom. Bik: Desiće vam se promjene koje će uticati na sve segmente vašeg života. 



Nemojte očekivati ničiju pomoć, jer biste mogli biti razočarani. Ne dozvolite sebi da vas ponesu tuđa obećanja, kad vam bude najpotrebnije pomoć drugih shvatićete da ste bili u zabludi. Oni koji su u vezi ili braku će se osjetiti prozvanim da naprave važan korak koji bi mogao donijeti promjenu u vaš emotivni život. 

Oni koji su slobodni će se naći u dilemi da li da započnu vezu sa osobom koja ih baš i ne privlači, ali je po svim drugim kriterijimima dobra prilika za vezu ili brak. Blizanci: Blizanci će se osjećati veoma umorno i imaće potrebu za kratkim odmorom. 



Ovo je period u kome bi mogli da se otvore nove prilike za vaš ljubavni život. Osobe koje ćete sretati u ovom periodu će biti izvor vaše inspiracije. Preko neke od tih osoba biste mogli sresti osobu koja na ljubav gleda isto kao i vi. Cijela situacija vam može izgledati veoma obećavajuća, ali ne zalijećite se, sve bi moglo da se završi i prije nego što je počelo. 

Rak: Ne osjećaćete se ispunjeno u vezi u kojoj se trenutno nalazite. Pokušajte da se ne upuštate u razgovore koji bi mogli dovesti do rasprave i svađe. Nemojte se dovesti u situaciju da svoju emocionalnu zbunjenost liječite agresijom jer bi vas to moglo dodatno iscrpiti. 

Postoji mogućnost da vam se dese neki neprijatni događaji. Odložite sve razgovore koji bi mogli uzrokovati dodatno nerazumjevanje. Ako dozvolite da se u vaše odluke svi mješaju postoji mogućnost da svi upadnete u probleme. Lav: Lavove u ovom periodu očekuju brojna iskušenja. 

Mogli biste se naći u ozbiljnoj raspravi sa partnerom koja bi mogla da zakomplikuje vaš odnos. Imate osjećaj kao da vas niko ne razumije iako ste fokusirani na svog partnera i njegove potreba. Oni koji su slobodni ne bi trebali gubiti vrijeme sa neozbiljnim ljudima koji su dobri samo za zabavu i provod. 

Posvetite se poslu i nemojte da se plašite grešaka je bi vam se one mogle isplatiti u budućnosti. Djevica: Ovo će biti period u kome ćete biti posvećeni svom poslu i naporno ćete raditi, zbog čega biste mogli osjetiti pad energije. Nemojte očekivati ničiju pomoć ili podršku jer biste se mogli razočarati u osobe kojima najviše vjerujete i na koje najviše računate. 

Takođe, mogli biste doživjeti razočarenje i od strane partnera jer neće ispuniti obećanja koja vam je dao. Osjećaćete se pomalo izdano, ali ako ostanete smireni, situacija će se okrenuti u vašu korist do kraja ovog perioda. Vaga: Osobe rođene u znaku Vage bi trebale pokrenuti važne projekte o kojima već neko vrijeme razmišljaju. 

Upoznaćete neke zanimljive ljude koji bi vam mogli pomoći da ostvarite svoje planove. Ovo će biti samo mali koraci za vas jer vam prave prilike tek dolaze. Vaše dobro raspoloženje bi mogla pokvariti iznenadna nevolja ili bolest nekoga od vaših bližnjih. Od vas će biti zatražena pomoć, što će promjeniti neke vaše planove. 

Krajem vladavine Strijelca ćete donijeti važnu odluku koja se tiče vašeg ljubavnog života. Imajte na umu da bi svaki dogovor koji sklopite ovih dana mogao biti raskinut. Škorpija: Vi ste magnet za ljude dobrog raspoloženja i pozitivne energije. Spremite se na iznenađenja koja će vam otvoriti neke nove poglede na poslovni život. 

Ovaj period je veoma važan za sve što vam tek dolazi iako nije naročito povoljan. Vaš partner bi mogao da vam dođe sa zahtjevima koji se neće baš uklapati sa vašim viđenjem veze. Pokušajte da prihvatite novonastalu situaciju, čak i ako vam se na prvu čini nepobvoljno. Stvari bi uskoro mogle da se vrate na staro. 

Strijelac: Pokušajte da pronađete način da se izvučete iz monotone svakodnevnice i pružite sebi i partneru malo ljubavi i topline. Pokušajte da se odmorite jer ćete u ovom periodu biti izloženi premoru. Svoju iscrpljenost ćete maskirati lažnom srećom zbog čega biste se mogli naći na udaru bilo kakvih komplikacija međuljudskih odnosa u radnom okruženju. 

Možete biti optuženi čak i za one odgovornosti koje nisu vaše. Jarac: razgovor sa prijateljima će vam olakšati osjećaj usamljenosti u kome se trenutno nalazite. Ukoliko ne uspostavite dobar odnos sa partnerom postoji mogućnost gubitka komunikacije i povlačenja. Razgovarajte iskreno sa partnerom kako biste izbjegli svađe i popravili raspoloženje. 

Obratite pažnju na poslovne odnose jer bi neki neočekivani nesporazumi mogli biti nerješivi i trajno mogu pokvariti saradnju sa nekim osobama koje su važne za vašu karijeru. Vodolia: Bilo bi dobro da napravite neke promjene koje bi mogle da vam donesu napredan u vašoj karijeri. Prilikom donošenja važnih odluka vodite računa o rokovima kako ih ne biste probili. 

Svoja očekivanja od partnera svedite na minimum. Neke stvari se neće razvijati onako kako ste očekivali. Bilo bi dobro da u sve svoje odluke uključite svog partnera. od vaše spremnosti za kompromis zavisi kako ćete prevazići ovomjesečna iskušenja. Ribe: Izvjesno je poznanstvo sa osobom koja će otvoreno da vam predstavi svoja očekivanja od vas. 

Radi se o ljudima koji su na višim pozicijama od vas, pa će biti teško postići kompromis koji vam je veoma važan za saradnju. Disciplinovano prihvatite sve što se traži od vas i prionite na posao. Kada je ljubav u pitanju mogli biste se naći u raznim iskušenjima. Za one koji traže ljubav ovo će biti period iskušenja i isčekivanja. Vaša osamljenost i fizička aktivnost će vam pomoći da savladate loše raspoloženje koje vas prati.

Pokreće Blogger.