Pomračenje Mjeseca 30.11. - Strijelčevi izbjegavajte sukobe, Blizanci budite umjereni

Pomračenje Mjeseca je veoma nepovoljan astrološki događaj. Ovaj put pomračenje Mjeseca će se dogoditi u znaku Blizanaca, što znači da će ovaj fenomen uglavnom uticati na komunikaciju. 


Ovan: Planirajte svoje poslove tako da zakazujete što manje sastanaka i uspjeh vas neće zaobići za vrijeme ovog Pomračenja Mjeseca. Bik: Bikovi će biti veoma impulsivni pa bi mogli stvoriti sebi neprijatelja bez potrebe. Pokušajte da se odmorite i da se riješite svih negativnih emocija. 

Blizanci: Za Blizance će ovo biti opasan dan, jer njihovi planovi mogu biti osujećeni u najnepovoljnijem trenutku. Za svaki slučaj napravite rezervni plan kako vam planovi ne bi propali. Trudite se da budete umjereni u svemu. 



Rak: Rakovi moraju završiti sav posao koji su započeli do 30. novembra, tako da im na ovaj dan uznemirujuće misli ne smetaju. Lav: Lavovi bi na ovaj dan trebali da se zaštite nekom amajlijom ili talismanom. Veoma je važno da za svaki planirani sastanak izaberete odgovarajuću odjeću koja neće biti previše provokativna. 

Djevica: Djevice će trebati o svemu da razmisle do najsitnijih detalja i ne bi trebale nikakve odluke da donose usput. Vaga: Budite oprezni i držite se svojih uobičajenih dnevnih rituala. Veoma je važno da na ovaj dan sve započnete kako treba ako želite da sve ide kako ste vi zamislili. 



Škorpija: Škorpije ni u kom slučaju ne bi trebali biti negativni, uvrijeđeni i zavidni. Trudite se samo da ostanete pozitivni. Strijelac: Trudite se da izbjegavate sukobe kako ne biste isprovocirali druge svojim postupcima. Upoznaćete neke ljude koji će imati želju za uspjehom isto kao i vi. 

Jarac: Riješite se svih nepotrebnih stvari prije pomračenja Mjeseca, to će vas spasiti lošeg raspoloženja i loše sreće. Ne dozvolite da vas obuzme nesigurnost i apatija. Vodolija: Osobama rođenim u znaku Vodolije će biti potrebno da se odmore kako bi dobili snagu koja im je potrebna da se izbore sa svakom situacijom u kojoj se nađu. 

Ribe: Pomračenje Mjeseca bi vam moglo donijeti mnogo neugodnih susreta sa negativnim ljudima. Kako biste to izbjegli družite se samo sa pozitivnim i provjerenim prijateljima.

Pokreće Blogger.