Ništa se u životu ne dešava bez razloga - Ako je žena džangrizava u braku, nešto joj nedostaje

Muškarci se često žale kako su njhove žene postale džangrizave u braku iako to nisu bile na početku. Oni misle da razlog leži u ženi, ali u stvari najčešće su razlozi povezani upravo sa muškarcem. 


Ništa se u životu ne dešava bez razloga, pa tako ni udate žene ne postaju namćoraste bez razloga. Partner ne razgovara sa njom; Muškarcima se često čini kako su u stalnom kontaktu sa ženom, ali rijetko koji se zapita kada je zadnji put kvalitetno razgovarao sa svojom suprugom o stvarima koje nisu svakodnevnica. 

Partner ne ispunjava obećanja; Muškarcima se zaboravljanje obavljanja nekih poslova ne čini kao tragedija, ali ako nastave zanemarivati data obećanja čak i najstrpljivija osoba bi mogla da se iznervira. Ne njeguje romantiku; Kada ste na početku veze veoma je lako zadržati strast i romantiku, ali kada ste u braku duže vrijeme to može da bude pravi izazov. Svaka žena očekuje bar malo romantike u svom braku, a ako joj partner to ne pruža ona lako može postati nezadovoljna. Ako je partner neuredan; Muškarac ne mora svakodnevno da pere i čisti po kući, to ni jedna žena ne očekuje od svog partnera, ali trebao bi bar da svoje stvari skloni za sobom, da ne ostavlja čarape na svakom ćošku i mokre peškire po podu. 

To je nešto što veoma lako izludi svaki ženu. Ne brine se o djeci; Djeca imaju dva roditelja: majku i oca. Stoga je logično da oboje dijele odgovornosti. Ako se supruga mora sama brinuti o djeci, nije iznenađenje da se ona umori i postane razdražljiva. Ženama treba prostora; Svima nam je ponekad potrebno da budemo sami. Ako žena poželi da se zaključa u sobu i provede neko vrijeme tamo sa svojim mislima, muškarac bi trebao to da joj dozvoli i da je ne ometa. Depresija; Razlog lošeg raspoloženja može biti vrlo jednostavan. Supruga je jednostavno tužna. 

Možda nije imala sreće na poslu. Možda je prolaznika to nerviralo. U tom slučaju, sve što trebate je razgovarati i pustiti je da se smiri. Ljutita i razdražljiva supruga uopće ne postaje zbog zahlađenja osjećaja. Često je kriv umor ili nedostatak komunikacije. Pokažimo jedni drugima više brige i sve će biti dobro.

Želite da čitate još sadržaja poput ovoga, preporučujemo da posjetite i magazin - www.pult24.info

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.