Ne vucite muškarca za rukav čak i ako ga očajnički volite: 5 razloga zašto ne treba juriti za njim

Treba da znate da ne bi trebali ni za kim da trčite. Umjesto jurite leptiriće u stomaku počnite da jurite svoje ambicije i snove. Vaši prijatelji i porodica bi trebali da vam budu važniji od nekog muškarca. 


Kada vam se sviđa neki muškarac to stanje može da vas učini veoma srećnim ali istovremeno može i da vas izluđuje. U jednom momentu mislite kako su sve nade izgubljene, dok u drugoj možete da dobijete poruku koja će ponovo da vas vrati u igru. Postoje neki dobri razlozi zbog kojih biste trebali prestati da trčite za miškarcima. 

1. Počinjete zaboravljati na ljude koji nisu u vašem životu samo privremeno. Zbog toga što trčite za nekim muškarcem propuštate stvaranje dragocjenih uspomena sa svojim najbližima. Umjesto što pokušavate da stvorite uspomene sa nekim ko nije vridjedan vaše pažnje treba da stvarate uspomene sa ljudima kojima je stalo do vas i koji vas vole. 



2. Dajete svoje srce nekome ko ga ne zaslužuje. Onaj ko zaslužuje vaše srce on će sigurno na svaki mogući način pokušati da bude sa vama i da provodi vrijeme sa vama. 3. Trošite energiju na nešto što je prolazno. Veoma često se i sami svjesni da dajete previše energije nekome ko je zaslužuje ni minut vaše pažnje. Iako smo svjesni toga teško nam je to sebi da priznamo. 

4. Zaboravljate stvari koje su vam nekada bile važne. Maštali ste o nekim drugim i boljim stvarima ali sada se zadovoljavate i kratkim kasnim telefonskim pozivima i porukama. Nemojte da spuštate svoje standarde i svoja očekivanja zbog nekoga. Svako ko vas zaslužuje treba to da zna. 



5. Trčite za ljudskim bićem umjesto da dopustite da vam se život desi. Preuzmite stvari u svoje ruke i pustite da vam se dešavaju prave stvari. Nemojte da vam život prolazi u trčanju za nekim ko nije vrijedan vaše pažnje već živite svoj život u svakom trenutku.

Pokreće Blogger.