Možda vam nije nevjeran već samo umišljate - 10 razloga da ne sumnjate u muškarčevu vjernost

Moj muž je jako privlačan muškarac, čak mu i mnogi muškarci zavide na njegovoj savršenoj tjelesnoj građi. Mnoge žene žude za njim, a čak su i neke starije žene znale prokomentarisati da bi svaki muškarac trebao tako da izgleda. 


Čak se i naša bebisiterka posrami kada joj on otvori vrata. Gdje god da idemo zajedno on plijeni pažnju kako žena tako i muškaraca. Možete samo zamisliti kakav je magnet za žene bio kada smo dobili naše prvo dijete i kada bi izašao sa njim vani. 
 
Prije nekoliko mjeseci bio je na jednom poslovnom putu sa svojim kolegama i nakon sastanka su izašli malo da se opuste. Vraćajući se u svoju sobu naišao je na nekoliko mladih djevojaka koje su ga pozvale da im se pridruži u njihovoj sobi. On ih je lijepo odbio i rekao da je srećno oženjen. Takav je moj život. Ne uvijek, ali ponekad se takve stvari dešavaju. Moj muž je zgodan poslovan čovjek koji zbog posla mora često da putuje. To je dio njegovog posla, a činjenica je da u odijelu izgleda veoma privlačno. 

Kada sam ispričala svojim prijateljicama njegovu priču sve su rekle kako to ne bi mogle da izdrže i kako bi ih uvijek proganjala pomisao da li je on zaista ušao u sobu sa tim djevojkama. Ja vjerujem svom mužu i nemam ni jedan razlog zbok kojeg ne bih trebala. Vjerujem mu i evo zbog čega. 1. Moj muž je u mladosti imao slobodu da radi šta želi i mislim da je tada uradio mnoge stvari o kojima drugi mogu samo da sanjaju. 2. Zna da razmišlja svojom glavom i nikada neće raditi stvari koje ne želi. Znam da je sposoban da kaže ne. 3. Divan je otac koji uvijek svo svoje slobodno vrijeme provodi sa mnom i našom djecom.

4. Kada ode na put obavezno me zove da pita da li sam zaključala vrata i šta sam spremila za vačeru. To radi svaki dan i time mi daje do znanja da misli na nas. 5. Često pravi planove za naše izlaske. Bilo da idemo samo nas dvoje ili da idemo sa prijateljima. 6. Često mi govori da izgledam lijepo, što me nekako čini lijepom. 

7. Kada ode na put svaku veče će me nazvati da mi poželi laku noć. Još ni jednom se nije desilo da to ne uradi, čak i kad je u drugoj vremenskoj zoni. 8. Kada ga startuje neka žena on mi to uvijek kaže, zbog toga osjećam da ništa ne krije od mene. 

9. Kupuje mi čokoladu. To bez sumnje ukazuje da mu je stalo. On zna da volim čokoladu i stalno mi je kupuje. 10. I na kraju jedan suptilan, ali dobar pokazatelj da nam ide dobro, on me često lupi po zadnjici. To očito znači da me želi, a dokle god želi mene, manja je vjerovatnoća da će željeti tuđe.

Želite da čitate još sadržaja poput ovoga, preporučujemo da posjetite i magazin - www.pult24.info

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.