Ljubavna astro analiza za Novembar: Šta mogu u ljubavi da očekuju Ovnovi, Bikovi i Blizanci

Šta mogu u ljubavi da očekuju Ovan, Bik i Blizanci 


Ovan: Slobodni Ovnovi bi mogli upoznati osobu sa kojom će da ostvare privlačnost već od samog početka. Ako se odlučite da pokušate nešto više sa ovom osobom sigurno nećete zažaliti. Ova osoba bi mogla da bude vaš zaštitnik i neko sa kim biste mogli da planirate dalju budućnost. 

Ovnovi koji su u vezi ili braku bi mogli imati poteškoća sa kojima će se lako nositi samo ako budu smireni i dobro razmisle o svemu. Nemojte previše iskušavati strpljenje partnera kako ne bi došlo do nepotrebnih obrta i situacija koje bi mogle da vas iznenade. 



U drugoj polovini mjeseca ćete biti mnogo sigurniji u ono šta želite, bićete smireniji i sabraniji. Bik: ako budete imali realna očekivanja od vašeg partnera ovaj mjesec bi mogao da bude pun strasti i romantike. Slobodni Bikovi će imati želju za avanturama koje bi im mogle donijeti mnogo dobrih šansi za upoznavanje srodne duše. 

Mnogi bi se mogli naći na prekretnici gdje bi neki odnosi mogli da završe zauvijek. Budite mirne glave i nemojte nikakve odluke donositi ishitreno kako ne biste kasnije ni za čim žalili. Ovo će biti mjesec pun promjena za vas, kako pozitivnih tako i onih negativnih. 



Nemojte gubiti nadu i razočarati se već na pojavu prvih problema, već ih smireno i sa razumjevanjem riješite. Blizanci: Decembar vam donosi mnogo lijepih i srećnih trenutaka. Bićete veoma vješti u komunikaciji, pa ako imate nešto da kažete partneru ovo će biti najbolje vrijeme da to uradite. 

Pokušajte da analizirate svoje postupke kako biste donijeli ispravne odluke za budućnost. Nemojte očekivati da će se problemi lako riješiti, zato ih ne odlažite i poradite na njima. Slobodni Blizanci će imati priliku da upoznaju nekoga preko prijatelja. Ta osoba će vas veoma zainteresovati i ako pokažete inicijativu mogla bi ovo biti veoma ugodna veza.

Pokreće Blogger.