Ljubavna astro analiza do 29.11: Ovnovi će biti osjetljivi - Vodolije veoma sumnjičave

Ovnovi će u ovom periodu biti osjetljiviji, a Vodolije će biti veoma sumnjičave


Ovan: Osobe rođene u znaku Ovna koje su slobodne bi ove sedmice mogle biti emotivnije nego inače. Razmišljaćete o nekome iz vaše prošlosti što bi moglo što bi moglo da probudi nostalgiju za avanturama u kojima ste učestvovali zajedno. 

Oni Ovnovi koji su u vezi bi trebali malo popustiti sa svojom tvrdoglavošći i prisjetiti se da ste vi i partner na istoj strani. Bik: Planete su na početku sedmice u veoma nepovoljnom položaju što može da utiče na vaš ljubavni život. 



Vratiće vam se neke stare uspomene koje bi mogle da vas spriječavaju da krenete naprijed sa nekim novim planovima. Bikovi koji su u vezi bi mogli da posumnjaju u svoju vezu i zapitaju se da lije osoba sa kojom su u vezi ona prava. 

Blizanci: Dobićete neočekivane vijesti koje u ovom trenutku i neće biti baš dobrodošle. Pokušajte malo da se opustite i da ne kontrolišete sve. Onima koji su u vezi ovaj period bi mogao da uzrokuje mnogo nesporazuma i ma koliko se trudili vi i vaš partner nećete moći da pronađete zajednički jezik. 



Uz malo pozitivnog stava i humora uspjećete da se izborite sa svim problemima. Rak: Rakovi će preispitivati svoj ljubavni život i tražiti znakove kako bi vidjeli gdje su pogriješili. Budite romantični i spontani kako biste izbjegli da vaša veza preraste u dosadnu svakodnevnicu i kako biste izbjegli loše posljedice. 

Razmislite o svojim dugoročnim planovima i motivima u vezi. Lav: Imajte malo vjere i zadržite pozitivan stav kako se oko vas ne bi sve raspalo. Nemojte da radite ništa na pola i biće potrebno da se žrtvujete malo zarad ljubavi. Oni koji su u vezi bi trebali da se fokusiraju na pozitivne umjesto na negativne stvari kako bi izbjegli nepotrebnu raspravu. 

Budite spremni i otvoreni da podijelite sa partnerom neke nove stvari. Djevica: Obratite malo pažnje na svoje riječi jer bi one mogle zvučati oštrije nego što zapravo jesu. Želite da upoznate što više različitih ljudi kako biste mogli izabrati onoga sa kim biste se mogli upustiti u vezu. Sve bi trebalo da se odvija kako treba ako uspijete da ostanete smireni. 

Nećete moći da podnesete osjećaj nedostatka kontrole. Vaga: Imaćete osjećaj da što se više trudite da pronađete srodunu dušu, stvari vam više ne idu na ruku. Pokušajte da napravite pauzu i da ne razmišljate previše o tome što ste sami. Prave stvari će vam se desiti kada se najmanje nadate. One Vage koje su u vezi neće moći mnogo toga postići bez partnerove podrške. 

Vrijeme je da istražite jedno drugo i da obnovite avanturu i strast u vašoj vezi. Škorpija: Razmišljanje o tome šta će neko reći prije nego što bilo šta kaže bi vas moglo dovesti u neugodnu situaciju. U vama bi mogle da se probude neke sumnje pa treba da budete oprezni jer ne znate kako će druga osoba to da prihvati i podnese. 

Nećete se slagati sa svakim prijedlogom svog partnera zato pokušajte da pronađete kompromis. Strijelac: Pokušajte da ne pokvarite dobro raspoloženje na početku sedmice i uživajte dok traje. Uvijek provjerite informacije koje dobijate od drugih i ne uzimajte ih zdravo za gotovo. Pokušajte svoje privatne stvari u vezi da zadržite za sebe. 

Jedino ćete na taj način ostvariti dobru vezu sa svojim partnerom i osjećaćate se najbolje. Jarac: U ovom periodu će vam se pojaviti mnoga pitanja i počećete da sumnjate čak i u pozitivne stvari koje vam se dešavaju. Znajte da vam je za vezu potrebno mnogo više od sreće. Potrudite se da pokažete partneru koliko vam je stalo do njega jer se ljubav ne dešava sama od sebe. 

Pažljivo birajte svoje riječi. Vodolija: Treba da znate da uvijek kada pravite prvi korak postoji mogućnost da budete odbijeni zato ne dozvolite da vas odbijane demotiviše i razočara. To je rizik koji treba da budete spremni da podnesete. Sumnjičavost prema partneru bi mogla da pokvari vaše raspoloženja. 

Svaki problem ima dvije strane pa treba da se potrudite da ih sagledate kako biste mogli da riješite probleme u kojima se nađete. Ribe: Zbog neočekivanih vijesti koje ćete dobiti postoji mogućnost da počnete da sumnjate u sebe ali i u svog partnera. Provijerite prvo te vijesti kako ne biste došli do pogrešnih zaključaka. Potrudite se da vjerujete svom partneru kako biste se riješili svih sumnji. Između vas i partnera će se stvoriti zanimljiva dinamika koja koji možda ranije niste iskusili.

Pokreće Blogger.