Jednom kada se obavežu, to je zauvijek - Dame Zodijaka koje bi mogle biti najodanije supruge

Karakter osobe i odnosi sa drugim ljudima u velikoj mjeri zavise od uticaja zvijezda, zbog čega su pojedini znakovi zodijaka sposobni ostati vjerni do karaja života svom partneru. 


Vjenčanje je veoma važan korak u životu svake osobe, gdje se partneri zaklinju na vječnu ljubav i vjernost, ali ne uspjevaju svi da održe svoje riječi. Ponekad ni najjači nisu imauni na varanje, a astrolozi izdvajaju znakove zodijaka koji su najvjerniji svojim partnerima. 

Ribe: Za osobe rođene u znaku Ribe ništa nije važnije od porodice. Iako im se često ne žuri sa vjenčanjem i osnivanjem porodice, kada se odluče na taj korak oni se odriču svoje slobode i posvećuju svo svoje vrijeme svojim voljenima. Ribe uživaju biti u ugodnom društvu suprotnog pola, pa čak i flertovati sa njima, ali nikada neće preći granicu dozvoljenog. 



Čim shvate da komunikacija može da dovede do fizičke bliskosti, one napuštaju društvo i odlaze svom voljenom muškarcu. Vodolija: Vodolije imaju veoma težak karakter zbog čega ne uspijevaju svi da izgrade čvrstu vezu sa takvom ženom. Čak i kada se pojavi onaj pravi žene rođene u znaku Vodolije neće biti spremne da se u potpunosti upuste u bračni život. 

Uprkos tome ona nikada neće ni pomisliti da prevari svog muškarca. Iako zna biti veoma impulsivna i ljubomorna, ona će jako voljetii poštovati svog supruga i nikada mu neće slomiti srce. Blizanci: Žene rođene u znaku Blizanaca su veoma društvene i često sklapaju nova poznanastva sa suprotnim polom, ali njihova komunikacija ne ide dalje od parijateljstva. 



One obično razgovaraju sa suprotnim polom zato što im je razgovor glavni izvor pozitivnih emocija. Rutina se ne odražava dobro na njihovo emocionalno stanje, pa veoma često postaju tužne ako su stalno u društvu istog muškarca, ali to ne znači da će ona završiti u kreveti ni sa kim drugim osim sa svojim suprugom. 

Djevica: Djevice se najviše plaše da budu prevarene, zbog čega nikada neće varati svog partnera niti će partneru oprostiti prevaru. One su veoma konzervativne kada je vjernost u pitanju, pa sebi nikada neće dopustiti da flertuju sa drugim muškarcima. Djevice su veoma inteligentne i atraktivne pa i prsten na ruci neće spriječiti osobe suprotnog pola da joj se pokušaju približiti. 

Ali ona nikada svom suprugu neće dati povod za ljubomoru. Bik: Žene rođene u znaku Bika su veoma izbirljive u odabiru partnera i uglavnom se fokusiraju na pronalaženje prave ljubavi. Kada se upuste u bračne vode one ne samo da su vjerne supruge već svojim muževima postaju i najbolji prijatelji. Ona ima snažnu emocionalnu vezu sa svojim partnerom i ne zanimaju je drugi muškarci. 

Rak: I sama pomisao na izdaju kod žena rođenih u ovom znaku izaziva strah i gađenje. One ne samo da ne odobravaju varanje, već osuđuju svakoga ko se upusti u takvo nešto. Čak i ako njen suprug nije najprijatniji muškarac, ona će radije prihvatiti njegove negativne osobine nego upustiti se u aferu. Žena rođena u znaku Raka je veoma ljubomorna što takođe pokazuje koliko joj je važno održati ljubavnu zajednicu i ne izgubiti svog partnera.

Pokreće Blogger.