Detaljan sedmični horoskop od 23.11. do 29.11. - Sreća bi mogla pratiti Bikove, Vodolije i Jarčeve

Sreća bi mogla da prati Bikove, Vodolije i Jarčeve


Ovan: Osobe rođene u znaku Ovna u ovom period u neće imati većih poteškoća i problema. Odgovornost i sposobnost spriječavanja problema na vrijeme će vam donijeti dobre rezultate kako u poslovnom okruženju tako i u ljubavi. 

Obratite malo više pažnje na svoje zdravlje te pokušajte više da odmarate kako se ne biste preopteretili. Bik: U ovom periodu energija planeta će biti pozitivna i veoma povoljna za vas pa bi trebali da je iskoristite za poboljšanje vaše finansijske situacije. 



Radite na svom samopouzdanju kako biste postigli prosperitet koji će vam pomoći da se oduprete svima onima koji vam zavide i koji vam ne žele dobro. Blizanci: Trudite se da budete pozitivni kako se okolnosti ne bi okrenule protiv vas i kako vam ne bi uzrokovale probleme. 

Biće vam potrebna podrška vaših voljenih stoga se trudite da održite dobar odnos sa njima. Rak: Za Rakove bi ova sedmica mogla biti ispunjena mnogim dešavanjima pa je poželjno da ostanete jaki u ovom periodu. Pokušajte što bolje da se organizujete kako biste izbjegli probleme, loše raspoloženje i razdražljivost. 



Lav: U ovom periodu biste trebali više da vjerujete svom unutrašnjem glasu. Susrešćete se sa različitim ljudima, a upravo vaš unutrašnji glas će vam pomoći da prepoznate one zlonamjerne. Budite oprezni i nemojte dozvoliti da vas bilo ko povrijedi. 

Vodite računa o svojim finansijama i smanjite troškove kako ne biste upali u novčanu krizu. Djevica: Pokušajte da riješite što je više mogguće obaveza u ovom periodu kako biste odmorni ušli u poslednji mjesec u ovoj godini. Pokušajte malo da se opustite kako biste sačuvali energiju. 

Vaga: Vaš pozitivan stav i sposobnost da na vrijeme prekinete komunikaciju sa negativnim ljudima će vam sačuvati mnogo energije i živaca. Trudite se da održite dobro raspoloženje i meditirajte kako bi obnovili svoju energiju. Škorpija: U ovoj sedmici će vam se otvoriti mnoge prilike i prijedlozi ali budite oprezni jer nisu svi prijedlozi dobronamjerni. 

Pokušajte da prepoznate namjere pojedinih ljudi kako ne biste propustili dobre prilike. Strijelac: Vaša intuicija će vam biti od velikog značaja u toku ove sedmice. Ako uspijete da prepoznate neke znakove na vrijeme moći ćete bez greške da odaberete pravi put. 

Zvijezde će biti na vašoj strani stoga se potrudite da to iskoristite. Jarac: Osobe rođene u ovom znaku će imati mnogo sreće u ovoj sedmici. Ovo će biti povoljan period za putovanja, ali i za dobru zaradu. Takođe, biće ovo povoljan period za jačanje veza i traženje novih poznanstava. Biće ovo veoma aktivna sedmica koja će zahtjevati mnogo izdržljivosti i pronalaženja kompromislin rješenja. 

Vodolija: Iskoristite povoljan položaj planeta kako bi se riješili svega negativnog. Riješićete neke veoma važne probleme u ovoj sedmici i završićete ovaj mjesec veoma dobro. Ostavite iza sebe prošlost zajedno sa svojim strahovima i strijepnjama. Ribe: Biće vam potrebno mnogo motivacije kako biste zadovoljili svoju želju da sve ostane onako kako vi želite. 

Biće ovo uspješan period ako se posvetite radu i riješite se lošeg raspoloženja. Pomoć vaših najbližih i pozitivan stav će vam pomoći da skupite potrebnu snagu i stanete na kraj svim problemima koje trenutno imate.

Pokreće Blogger.