Detaljan godišnji horoskop za Ovna - Šta vas očekuje u 2021. godini

Detaljan godišnji horoskop za Ovnove - Šta vas očekuje u ljubavi, poslu i zdravlju


U godini koja nam dolazi planeta Mars, koja vlada vašim znakom, će vam dati svu potrebnu energiju da se izborite za ono šta želite postići i da donosite dobre odluke.  Planeta Mars vas podstiče na akciju, ona je vaš pokretač i pomoći će vam da se suočite sa svakim izazovom koji vam se nađe na putu, pomoći će vam da preuzmete inicijativu, te uložote trud koji vam je potreban kako biste napadački krenuli naprijed. 

Ohrabruje vas da iskoristite svoje sposobnosti zato iskoristite priliku koju vam pruža. U 2021. godini Ovnovi će dodatno poboljšati sve svoje kvalitete, imaćete hrabrosti i smjelosti da pokažete svoju volju i izrazite vlastiti ego. U aprilu i maju bi sve moglo postati mnogo intenzivnije i fizički i emocionalno. 



Ovo će biti povoljan period za promjene, nove projekte i akcije. Ako želite da promijenite svoj posao ili profesiju ovo će biti povoljan period za to. Pred kraj godine ćete biti puni energije i željećete sve odmah i sada. Strpljenje vam neće biti jača strana. Ova energija bi mogla negativno da utiče na vaše zdravlje, ali bi mogla pozitivno uticati na vaše duhovno oslobađanje i novi revolucionarni pogled na svije.

LJUBAV  2021. će biti veoma uzbudljiva godina za osobe rođene u znaku Ovna. Pojaviće se neki osjetljivi trenutci koje ćete uspjeti riješiti u drugoj polovini godine. Venera će učiniti da izgledate senzualnije i privlačnije i istaknuće vaše fizičke i duhovne osobine. 



Osobe rođene u ovom znaku koje su u braku će početi više da cijene radosti bračnog života. Do kraja godine bi vas mogla dočekati mnoga iznenađenja i postići ćete sve što budete željeli. U martu biste mogli početi drugačije da osjećate ljubav. Iako se ništa posebno neće promjeniti vi ćete imati topao i nejasan osjećaj sreće. Čak i ako vam se u vezi dogode bilo kakve nesuglasice riješićete ih mirno i bez pretjerane patnje. Zvijezde će vam u godini koja nam dolazi biti veoma naklonjene. 

Parovi koji još uvijek nisu ozvaničili svoju vezu brakom će sve češće razmišljati i razgovarati o tome. Oni koji su u braku će početi intenzivno da flertuju sa svojim partnerom. Septembar će za vas biti mjesec prepun ljubavi u kojem ćete otkriti svoju romantičnu stranu. 

Jedna Vaga ili Lav bi vas mogli podstaknuti da napravite neke važne promjene u životu. Postoji dobra šansa da se do kraja godine u potpunosti riješite stvari iz prošlosti i napravite lijepe promjene kako u karijeri tako i u ljubavi. Ovnovi su vatreni znak i oni su dinamični i strastveni. Slobodni Ovnovi bi se mogli upustiti u strastvenu vezu sa Lavom ili Strijelcem. Takođe bi se mogli upustiti u vezu sa vazdušnim znakovima Vodolijom ili Blizancima gdje će oni u vezu donijeti novinu, a Ovnovi svoj avanturistički duh. 

NOVAC I KARIJERA  Sa Saturnom u vašoj kući novca ova godina neće biti laka kada je u pitanju novac dobijen od nasljedstva, poklona ili najamnine. Vaš posao bi mogao da se suoči sa poteškoćama i moraćete puno raditi i truditi se kako bi ga pokrenuli. Početkom proljeća biste mogli pronaći neke druge metode koje će vam pomći da zaratite dodatne prihode kroz ulaganje. 

Zato budite informisani o cijenama i mogućnosti ulaganja. Potrudite se da sve odluke vezane za ulaganje donesete prije nego što Merkur uđe u retrogradno kretanje. Druga kuća novca koja predstavlja novac zarađen vlastitim radom neće biti negativno pogođena. Postoje određeni trenuci kada će vaša planeta vladar biti u tranzitu kroz ovu kuću i tada biste mogli dobiti veoma dobre vijesti. 

Pluton koji će biti u vašoj 10. kući će vas podsticati na promjene, naročito tokom aprila i decembra kada je u kvadratnom poravnanju sa Uranom. Mnogi Ovnovi bi od decembra mogli napraviti male ali sigurne promjene u svojoj karijeri. Satur će u tom periodu utivcati na vašu karijeru i ugled zato se posvetite napredovanju u karijeri i postizanju poštovanja u društvu. Usmjerite sve svoje napore u sticanje novih znanja, iskustava i korisnih vještina. 

ZDRAVLJE Kada je u pitanju zdravlje 2021. godina će biti veoma dobra za Ovnove. Povećaće vam se želja za fizičkom aktivnošću i zdravijom ishranom. Budite oprezni u periodu od 13.-30. aprila, 24. jula do 18. avgusta i 27. novembra do 05. decembra.  Trudićete se sami da kuhate što bi se moglo odraziti na vašu težinu. Vaša energija bi mogla početi da se smanju je u junu. Imaćete veću potrebu za snom, mogli biste imati problema sa otečenim nogama ili upalom limfnih čvorova. 

Refleksi će vam se usporiti, a emocionalna ravoteža će postati nestabilna. Bićete preplavljeni nepotrebnim brigama. Mogli biste osjećati umor i biće vam potreban odmor. Najveći rizik bi mogao da se desi u danima između 14. i 19. jun, 07. aprila do 03. maja i 12. avgusta do 24. oktobra. Nemojte zloupotrebljavati svoju snagu i energiju kako biste izbjegli povišen krvni pritisak i hipertenzivnu krizu. 

Bićete pod stresom koji će biti povezan sa vašim poslom. Desiće vam se neke povoljne promjene, ali ćete se osjećati iscrpljeno i preopterećeno pa čak i nervozno. Sve ovo može da se pretvori u pozitivno raspoloženje ako se budete više družili sa prijateljima, zato vam toplo preporučujemo da češće izlazite. Nemojte propustiti priliku da se dobro zabavite, ali i da se odmorite.

Pokreće Blogger.