Detaljan godišnji horoskop za Djevice - Šta vas očekuje u 2021. godini

Detaljan godišnji horoskop za Djevice - Šta vas očekuje u ljubavi, poslu i zdravlju


Osobe rođene u znaku Djevice imaju dobre organizacione sposobnosti, posvećuju mnogo pažnje detaljima i imaju dobro razvijene radne vještine. Veoma su odgovorni i sve svoje zadatke završvaju na vijeme. Bilo bi dobro da zadržite svoj pozitivan stav u toku nastupajuće godine kako bi 2021. bila puna uspjeha i zadovoljstava.U ovoj godini vaše finansije će biti veoma stabilne. 

LJUBAV: Naučite da budete srećni i da cijenite ono što imate. Prestanite da gledate u sitnice i tražite u svemu neku grešku ako želite da uživate u ljubavi i harmoniji. U ljubavi ćete biti veoma pretenciozni i zahtjevni, pa će vam biti potrebno mnogo vremena kako biste pronašli partnera koji je savršen za vas.



Djevice su perfekcionisti i kritičari, ali ne podnose kritiku što može često da utiče na njihov ljubavni život. Muškarac Djevica je nježan i topao, očaran ljubavlju. Kao ljubavnik i suprug zna biti pomalo djetinjast. Uvijek je zahvalan i presrećan zbog naklonosti koju dobija pa makar ona bila i mala.

Ako ga kritikujete može da bude tužan, jer ga kritika ne motiviše već ga može odvesti u depresiju. Žena Djevica je veoma pažljiva i odana supruga posvećena porodici. Kao majka može biti previše zaštitnički nastrojena prema svojoj djeci, a od djece će zahtjevati naklonost i razumjevanje. 



Osobe rođene u znaku Bika i Jarca mogu savršeno dobro razumjeti jednu Djevicu i zajedno izgraditi skladan odnos i porodicu. Škorpije bi mogla privući Djevicina odanost, a Rak će se takođe dobro slagati sa njima. NOVAC I KARIJERA: Na vašu finansijsku situaciju će u velikoj mjeri uticati Saturn u Jarcu koji će od vas zahtjevati da umjereno trošite. 

Saturn donosi puno odgovornosti u svemu što uključuje novac, a financijsko planiranje nije jača strana vašeg horoskopskog znaka. Trudićete se da zaradite što više novca kako biste sebi obezbjedili sigurnost i lagodan život. Dobro razmislite o nekom dugoročnom poslovanju, štednji ili dobroj proračunatosti kada je trošenje u pitanju. 

Ako budete strpljivi u maju bi vam se mogli akumulirati neki prihodi, ali biste uz trud i dobre proračune mogli doći i do nekih nekretnina. Bićete u prilici da zaradite više novca nego do sada, ali znajte da to neće biti nimalo lako. Imaćete potrebu da u 2021. Godini puštate da se stvari dešavaju same od sebe. Započinaćete neke stvari zbog kojih biste kasnije mogli da se razočarate.

Ponekad ćete možda biti i pretjerano optimistični žbog čega nećete obraćati puno pažnje na detalje. Vrijeme je da posvetite više pažnje nekim konkretnijim idejama i planovima, te da iznesete svoje ideje o kojima ste već razmišljali. U suprotnom biste mogli biti predmet pretjerane kritike. Obratite pažnju na svoju komunikaciju kako ne biste zapali u probleme u komunikaciji i kako se ne biste doveli do nesporazuma. Imajte vjere u sebe, učite na svojim greškama i nastavite dalje. 

 ZDRAVLJE: Nemojte zanemarivati simptome koji bi vam mogli ukazivati da je vaše zdravlje narušeno. Posjetite povremeno svog ljekara i napravite testove koji bi vam mogli pokazati da li je sa vašim zdravljem sve u redu. 

Obratite više pažnje na svoj probavni sistem jer će on biti veoma osjetljiv. Posvetite više pažnje svojoj ishrani koja bi trebala da bude zdrava i uravnotežena. Izbjegavajte brzu hranu i industrijski prerađenu hranu, pretjeranu konzumaciju mesa, začinjenu i masnu hranu. 

Dobro bi bilo da u svoj život uključite malo fizičke aktivnosti koja bi vam mogla pomoći da brže sagorite kalorije ali i da se riješite viška energije. Stres bi vam mogao uzrokovati probleme sa migrenom ali i sa žučnim kanalima.

Pokreće Blogger.