Detaljan godišnji horoskop za Bikove - Šta vas očekuje u 2021. godini

Detaljan godišnji horoskop za Bikove - Šta vas očekuje u ljubavi, poslu i zdravlju 


Planeta vladar osoba rođenih u znaku bika je Venera. Ona vlada vašom 2. i 7. kućom koje simbolizuju zadovoljstvo, sreću u vezi te ljubav i brigu između partnera. Ona vam pomaže da donesete korisne odluke kada je u pitanju dobrobit i zdravlje vaših najmilijih. Podstiče vas na ljubav, druženje te da se osjećate dobro u svojoj koži i podstiče vaše samopouzdanje. 

Venera takođe simbolizuje podsvjesnu želju za ujedinjenjem sa drugima i želju za saradnjom. Pomaže vam da uživate u životu i donosi zajedništvo. Za vrijeme kada Uran bude boravio u vašem znaku imaćete jaku želju za nezavisnošću, slobodom, optimizmom i bićete veoma impulsivni. Bićete odlučniji i spremniji da profesionalno napredujete. 



Željećete da pomijerate granice, a neki od vas će to i uspjeti. U ovoj godini ćete pokazati svoje diplomatske sposobnosti i usavršiti svoje pregovaračke vještine zbog čega će vas drugi lakše tolerisati. Kada Uran uđe u vaš znak ući ćete u period kada ćete više težiti materijalnim, konkretnim ishodima ili kolektivnoj revoluciji. 

Retrogradni Uran bi mogao da utiče na vašu ličnost, na način na koji djelujete u odnosu sa drugima, a uticaće i na vaše svakodnevne događaje. Osobine koje su karakteristične za vas kao što su smirenost, strpljenje i ustrajnost će biti poremećene, a ponekad ćete ih u potpunosti izgubiti čime ćete otkriti svoju novu stranu koju do sada možda niste poznavali. 



Što se tiče finansija tu neće biti velikih promjena, osim što će vam novac lakše dolaziti iz partnerstva i saradnji. Budite hrabri i slijedite svoje ideje bez obzira koliko vam se one činile previše odvažnim. Biće potrebno da napravite ozbiljna prilagođavanja kako se ne biste upustili u bezizlazne situacije. U ljubavi ćete prolaziti kroz situacije koje već dugo niste iskusili, uživaćete u miru i spokoju. Neki Bikovi bi u ovoj godini mogli svoju vezu ozvaničiti brakom. 

LJUBAV: 2021. godina će vam donijeti niz neprijatnosti u ljubavnom životu. Moraćete se dobro potruditi kako biste zadobili povjerenje partnera ili nove ljubavi. Dobra vijest je da ćete imati jaku podršku od članova svoje porodice u svemu što budete planirali. Kada se riješe svi nesporazumi moći ćete uživati u mirnoj i srećnoj godini. 

Nemojte ishitreno donositi nikakve odluke. Odluke donosite pametno kao što to obično činite. Dobro ćete se slagati sa osobama rođenim u znaku Vage, Ribe i Raka. Naučite kome možete da vjerujete kako se ne biste dovodili u nezgodne situacije i sami sebi otežavali život. Venera će mjesec april učiniti sjajnim za vas. Bićete zabavni, nasmijani i osvajaćete mnoga srca. Privlačiće vas ljepota, umjetnost i zabava zato iskoristite sve što vam 2021. godina pruža. 

Kada je u pitanju ljubav najbolje ćete se slagati sa Rakom, Djevicom, Jarcem i Ribama. Čvrsto ćete stajati na nogama, bićete jaki i tvrdoglavi, ali ćete takođe biti osoba vrijedna povjerenja. Sa Jarcem i Djevicom ćete moći stvoriti savršenu porodicu, a sa Ribama i Rakom ćete postići jaku emocionalnu povezanost i uživaćete u životu punom ljubavi. 

Poteškoće u ljubavi bi vam mogla uzrokovati vaša želja za slobodom. Neki pripadnici ovog znaka bi mogli doći u iskušenje da se upuste u vanbračnu vezu. Ne zato što traže dugotrajnu vezu već zato što ne žele propustiti ništa što im život nudi. Slobodni pripadnici ovog znaka će imati mnogo uspjeha kod osoba suprotnog pola i osvojiće mnogobrojna srca. 

NOVAC I KARIJERA: Ako želite da vaša karijera ide uzlazno putem moraćete ponovo da procijenite svoje prioritete i neke stare projekte. Merkur će biti retrogradan u vašoj kući karijere, društvenog položaja i ugleda te jednoj od kuća novca. Merkur je takođe povezan sa intelektom, informacijama, komunikacijom, putovanjima i razmjenom pa će vam zbog toga karijera i novac biti usko povezani.
 
Nećete ostvariti veliku zaradu čak i ako ste planirali ona će biti odgođena. Tokom aprila i maja situacija bi mogla da se popravi i u ovim mjesecima biste mogli da popravite svoje prihode. Nakon ovog perioda sve će se ponovo stišati sve do novembra koji će vam donijeti značajne prihode. 

Saturn, vladar vaše kuće karijere, dugo će se baviti vašim finansijama, posebno kada je u pitanju posao, investiranje, zajmovi, povrat novca i nasljedstvo. Saturn bi vam mogao donijeti određene frustracije i ograničenja u narednim godinama, ali će vam pomoći da organizujete finansijske strategije i pomoći će vam da na mudar način gradite sreću. Odnos Saturna, Jupitera i Urana u 2021. godini će vam olakšati dobit i ulaganja. 

ZDRAVLJE: Trudite se da budete fizički aktivni i izbjegavajte monotoniju. Pobjedićete samo ako budete išli polako ali sigurno. Uživaćete u fizičkom aktivnostima koje zahtjevaju fleksibilnost, pa bi se mnogi mogli odlučiti za jogu. Ova godina će biti puna pozitivnih događaja sa dobrim ishodom, a da biste sve to postigli morate se neprestano truditi. Pojedini pripadnici znaka Bika bi u drugoj polovini godine mogli osjetiti umor ili stres, a mnogi će imati problema samopoštovanjem.

Ove faze neće biti dugotrajne, a kako biste ih izbjegli potrudite se da dovoljno odmarate i pronađite metodu koja vam najbolje odgovara za opuštanje. Imaćete poblema sa probavom koja će biti jako osjetljiva, a takođe biste mogli imati problema sa kostima i zgolobovima. Mnogi će se odlučiti za zdraviju ishranu koja neće ostati bez rezultata. 

Do maja postoji moguć rizik od povreda glave koje bi se mogle dogoditi kao rezultat nakupljene negativne energije. Mars će vam donijeti pregršt pozitivne energije koju bi trebali da iskoristite. Izbjegavajte konzumiranje hrane i pića koji bi mogli dovesti do povišenog krvnog pritiska. Sredinom juna biste mogli imati učestalije glavobolje. Poslednji mjesec u 2021. godini će biti veoma uzbudljiv za vas. Donijeće vam neke lijepe vijesti, entuzijazam i pozitivnu energiju.

Pokreće Blogger.