Veoma intenzivan i osjetljiv period za 4 znaka Zodijaka od 16.10 - Super Mlad Mjesec u Vagi

Oktobar je najintenzivniji mjesec u ovoj godini kada je u pitanju astrologija. Super mlad Mjesec u ovom mjesecu se pojavljuje 16. Oktobra te će se naći u sredini svih događaju koji će se desiti u ovom mjesecu. 


Mjecec će tada biti u poravnanju sa Marsom koji je još i retrogradan u Ovnu zajedno sa Saturnom i Plutonom zbog čega će biti još intenzivniji. Unutrašnji konflikt će porasti za vrijeme ovog periodu. Za 4 znaka zodijaka ovaj period će biti veoma intenzivan i osjetljiv. 

Ovan: I Sunce i Mjesec će biti u vašem znaku što će mnogo uticati na vašu ljubavnu vezu. Jedini način koji bi vam mogao pomoći da prevaziđete ovaj period jeste da nađete svoj unutrašnji mir. Ponašajte se diplomatski u svakom svom pristupu i stvari će krenuti na bolje. 



Rak: Mnoge osobe rođene u znaku Raka su pod velikim stresom u svim aspektima svog života. Ako želite da izbjegnete emocionalnu preopterećenost pokušajte da nađete svoju prirodnu autentičnost za vrijeme mladog Mjeseca. Obnovite svoju vezu sa svojim najbližima i dozvolite im da vas vode. 

Vaga: Sa Mjesecom u vašem znaku ovo je pravo vrijeme za nove početke u privatnom životu. Pokušajte da započnete neke nove projekte koji bi mogli da vam donesu napredak. Ako stvari ne krenu na bolje odmah onda pokušajte da izbalansirate svoje želje i okolnosti. 



Jarac: Mlad Mjesec bi mogao da vam donese nove prilike za napredak u karijeri, ali treba da budete veoma oprezni. Sa svim kosmičkim aktivnostima koji bi mogli uticati na sve aspekte vašeg života, budite veoma pažljivi. Pokušajte da budete otvoreni i fleksibilni i izbjegavajte svaki udarac.

Pokreće Blogger.