Uticaj Retrogradnog Mrekura na ljubav od 13.10 do 03.11 - Povoljan period za Djevice, Škorpije i Ribe

Planeta Merkur je vladar komunikacije i odnosa, postaće retrogradan 13.10 i ostaće takav sve do 03.11. Za vrijeme ovog perioda bi trebali biti svjesni svojih komunikacionih sposobnosti i planiranja promjena kako bismo mogli naučiti korisne lekcije. 


Ovan: Ovnovi bi trebali da obrate pažnju na sve što ih zadržava, a što bi moglo biti nešto izvan vas samih i vaših uvjerenje. Dobro se spremite kako bi mogli da se izborite sa svim blokadama kako biste mogli nastaviti dalje. 

Bik: Bikovi su veoma prizemljeni, osim kada pokušavaju nekoga da ignorišu. Ovo će biti period u kome će se mnogi osjećati neugodno i tako će se osjećati kroz čitav period ovog retrogradnom Merkura.  Blizanci: Osobe rođene u znaku Blizanaca bi trebali da se izbore sa istinom. Možete da bježite koliko želite ali istina ne može da se promijeni. 



Rak: Rakovi vole da vode računa o onima koji su im dragi, ali ne bi trebali da zaborave na svoje potrebe. Pokušajte malo više da vodite računa o sebi isto koliko vodite računa o drugima. Lav: Ovaj retrogradni Merkur će vam pokazati da li ste previše pažnje posvetili stvarima koje su nebitne, a zapostavili one bitne. Kako kaže stara poslovice nije zlato sve što sija. 

Djevica: Djevice će biti u stanju da planiraju nove stvari i koriste logiku, ali neće biti u stanju da izraze svoja osjećanja. Pokušajte da spojite i jedno i drugo jer ne postoji drugi način da dobijete ono šta želite bez da vam srce bude povrijeđeno. 



Vaga: Sve ima svoju svrhu, pa bi bilo dobro da dopustite promjenama da uđu u vaš život. Nemojte da propustite dobre šanse koje vam se pružaju, a koje bi mogle pozitivno da utiču na vaš život.  Škorpija: Škorpije vole tajne, ali neke stvari ne bi trebali toliko čvrsto držati samo za sebe. Trebali bi da se suočite sa istinom i o tome ko i šta vam je zaista bitno. Bićete srećni samo onda kada shvatite da će vam život biti bolji samo ako se vi budete trudili da budete bolji. 

Strijelac: Osobe rođene u znaku Strijelca su sanjari, ali ne treba da dopustite sebi da zaglavite u svojoj mašti i zaboravite na stvarnost. Jarac: Ne trošite svoju energiju na ljude koji ne bi isto uradili za vas. Mnoge stvari bi mogle da se raspadnu ili da se promijenje zauvijek. Fokusirajte se na izgradnju nove veze i izliječite ožiljke koje već dugo nosite. 

Vodolija: Vodolije, to što izbjegavate da se nosite sa nekim problemom ne znači da će se on riješiti sam od sebe. O čemu god da se radi suočite se suočite se sa tim i riješite problem. Ribe: Ne postoji način da izbjegnete istinu koliko god bježali od nje. Nemojte da pokušavate da sakrijete svoja osjećanja, jer ako želite da imate dobar život morate biti spremni da se izborite sa svojim strahovima.

Pokreće Blogger.