Super Mlad Mjesec u Vagi od 16.10: Djevice će uživat - Strijelčevi fokusirani na ljubav

Ovaj period mladog Mjeseca može izazvati ozbiljne probleme koji bi mogli potrajati najmanje do sledećeg mladog Mjeseca. Ovaj mlad mjesec će najviše uticati na osobe rođene u znaku Ovna, Vage, Jarca i Raka. 


Ovan: Partnerski odnosi kod osoba rođenih u znaku Ovna će biti na ispitu. Biće aktivni svi pregovori i dogovori koji se tiču kako sadašnjosti tako i budućnosti. Bilo bi dobro da uskladite partnerske odnose, jer ako ne postoji harmonija u vezi treba da se potrudite da je postignete. Mnogi će biti veoma popularni u javnosti pa bi bilo dobro da uključite svog partnera u sve. 

Bik: Bilo bi dobro da povedete računa o svom zdravlju i načinu ishrane. Moguće su promjene nekih poslovnih navika. Ovo je dobar period da razradite svoje poslovne aktivnosti kako bi bili uspješniji u poslu. Ovo je dobar period za planiranje pa pokušajte dobro da razmislite kako bi napravili najbolje planove za vašu budućnost. Izbjegavajte svaku vrstu konflikta. 



Blizanci: Mlad Mjesec ulazi u vaše polje ljubavi. Biće veoma naglašena ljubav, romantika i stras pa se možete prepustiti užicima. Većina osoba rođenih u ovom znaku će imati izraženo samopouzdanje samo treba da uspostavite balans kada je u pitanju ljubav. Mnogi Blizanci će imati potrebu da se otvore i da izraze svoje želje. 

Rak: Ovaj mlad Mjesec se nalazi u vašoj četvrtoj kući koja je kuća porodice i doma pa bi trebali na to da se fokusirate. Potrebno je da steknete sigurnost u porodici i da zaštitite svoju porodicu. Mnogi bi mogli u ovom periodu uploviti u bračne vode ili ući u ozbiljnu vezu. Napravite ravnotežu između porodice i posla. 



Lav: U ovom periodu je moguće da pokrenete nova učenja i da ostvarite neka nova poznanstva. Bilo bi dobro da nađete neki novi način razmišljanja i komunikacije. Vaša komunikacija sa vašim najbližima će biti puna energije. Ovo je dobar period da se napunite pozitivnom energijom i optimizmom i da vratite vjeru i nadu u svoj svakodnevni život. 

Djevica: Mnoge Djevice bi u ovom periodu mogle dobiti unaprijeđenje koje odavno čekaju. Imaćete čvrste temelje za našredak i sva vaša čula će biti izražena. Mnoge Djevice će uživati u mnogim zadovoljstvima i otkriti kako da dođu do dodatne zarade. 

Vaga: Ovo je period u kome ćete moći da poboljšate odnos sa partnerom i porodicom. Puni ste energije, samopouzdanja i šarma. Trudite se da budete malo osjećajniji jer samo na taj način možete da uspostavite balans između vas i partnera. 

Škorpija: Ovaj mlad Mjesec će biti usmjeren na empatiju, svijest o drugima i duhovni put. Pojedine Škorpije bi mogli da se povuku u sebe kako bi preispitali sebe i svoje planove. Neki će tragati za emotivnim mirom i harmonijom. 

Strijelac: Sada je bitno da uspostavite kontakte kako u društvenom tako i u profesionalnom polju. Obratite malo više pažnje na ljude oko sebe. Intimni odnosi su veoma naglašeni pa će vam emocije i ljubav biti u fokusu. 

Jarac: Vaše polje karijere će biti veoma osjetljivo jer se mlad Mjesec nalazu u vašem polju karijere. Pokažite samopoštovanje i zauzmite svoje mjesto u društvu. Bilo bi dobro da uspostavite balans između karijere i privatnog života u čemu bi vam mogao pomoći vaš partner. 

Vodolija: Bilo bi dobro da u ovom periodu da pokrenete nešto novo, neki novi projekat. Postoji mogućnost da vas pokrene neka nova informacija koju budete čuli. Neke Vodolije će imati rasprave oko finansija. Uspostavite harmoniju između vašeg života i filozofije koju vodite. 

Ribe: Ovo je period u kome ćete moći dobiti i moralnu i materijalnu pomoć od drugih. Izbjegavajte konflikte i budite iskreni kako biste izbjegli konflikte sa partnerom. Neke Ribe bi mogle doživjeti neugodnosti jer neće imati informacije koje su im potrebne.

Pokreće Blogger.