Super Mlad Mjesec u Vagi od 16.10 - Očekuje nas snažna energija u ovom periodu

U ovom periodu ćemo iskusiti energiju Super Mladog Mjeseca koji će biti najbliži u ovoj godini, a koji će se pojaviti 16. Oktobra. Mlad Mjesec će biti u znaku Vage pa bi ovaj njegov položaj mogao da izbalansira neke stvari. 


Energija Mjeseca će u ovom periodu biti mnogo intenzivnija iako Mjesec možda neće biti vidljiv. Možete očekivati da će vam se za vrijeme Mladog Mjeseca vratiti neke bolne uspomene. Oni koji su se do sada osjećali nesigurno će pronaći način da više vole sebe. Mlad Mjesec u Vagi će nam pomoći da vratimo svojim uvjerenjima bez osjećaja srama. 

Podsjetiće nas da se možemo posvetiti drugima tek kada se posvetimo sebi. Oni koji su u vezama će imati poteškoća, ali ne bi trebali da donose zaključke previše brzo. Možda će vam biti potrebno da pronađete drugi način da se izborite sa situacijom, ali budite strpljivi. Pun Mjesec će biti usmjeren na strpljenje i unutrašnji razvoj. 



Mlad Mjesec je povezan sa novim počecima, ali Mlad Mjesec u Vagi je okružen zbrkom retrogradnog Merkura i Marsa. Svaki korak koji napravimo će nam izgledati kao da se vrtimo u krug, a takođe će biti problema u komunikaciji i kašnjenju. Najbolje bi bilo da izbjegavate rasprave za vrijeme ovog perioda. Pokušajte da poradite na sebi i da se ponovo povežete sa svojom duhovnom stranom. 

Ovo je odličan period duhovno buđenje u kojem nam položaj zvijezde Arcuturias mogla pomoći. Vjeruje se da je ova zvijezda dok Arkturijanaca koji se smatraju naprednom rasom. Oni nose energiju u svojim srcima, a zvijezda će biti veoma aktivna za vrijeme punog Mjeseca. Energija ove planete je čista i podstiče na izlječenje. 



Arkturus u Vagi pod punim Mjesecom će nas ohrabriti da više volimo sebe i posvetimo sebi više pažnje. Podsjetiće nas da treba da brinemo o sebi isto onoliko koliko brinemo o drugima. Da bi smo napredovali treba da oprostimo sebi neke stvari. 

Pokušajte na svoje probleme da gledate sa vedrije strane i nađete mir. Energija u ovom periodu bi takođe mogla da utiče na kreativnost zato pokušajte da probudite kreativca u sebi i napravite nešto lijepo svojim rukama. Pun Mjesec u Vagi će biti veoma svijetao. Sjetite se da budete dobri sami prema sebi. Iskoristite energiju koja nam dolazi i poradite na sebi.

Pokreće Blogger.