Na njega ne vrijedi trošiti vrijeme: Osobine muškarca sa kojim bi život u dvoje mogao biti nemoguć

Žene jednostavno na neke muškarce ne mogu da ostanu imune. Oni su na prvi pogled veoma privlačni, šarmantni i čine se kao savršen izbor. 


Na kraju se ispostavi, kada ih malo bolje upoznaju, da oni nisu najbolji izbor i da je najbolje da takve muškarce zaobilazimo u najširem krugu. Sa takvim muškarcem jednostavno nećete imati sreće i ako se desi da sretnete ovakvog muškarca bježite od njega. 

1. Ako stalno traži izgovore. On vam se javi samo onda kada to njemu odgovara. Često vam govori da je u gužvi ili da ima puno posla kako bi se opravdao kod vas jer se ne viđate često. Treba da znate da ako je nekom muškarcu stalo do vas i želi da provodi vrijeme sa vama on će uvijek naći vremena za vas. 



2. Ako je škrtica. Novac nikada ne treba da igra glavnu ulogu u vezi, ali ako se on stalno žali na to kako nema novca i kako je u lošoj finansijskoj situaciji to treba da vam bude jasan znak da nije sposoban sebi da zaradi dovoljno. Ne treba vam muškarac koga ćete da izdržavate. 

3. Ne sluša vas pažljivo. Ako je vašem muškarcu sve drugo zanimljivije osim onoga o čemu vi pričate to treba da vam bude jasan znak da nemate šta da tražite sa njim. Takav muškarac vam nikada neće biti oslonac i podrška koja vam je potrebna. 



4. Zbija šale na vaš račun. Ni jedna žena ne bi trebala da dozvoli da je njem muškarac ismijava pa ni u šali. Čak i kada se radi u šali takvo ponašanje nije prikladno. Vaš partner bi trebao da bude osoba pored koje se osjećate ugodno, sigurno i lijepo, a ne suprotno.

Pokreće Blogger.