Majku ne može niko da zamijeni – Kada je izgubite sa njom ode i dio vaše duše

Bol za gubitkom majke nikada ne nestaje, iako vremenom ona može da se smanji. Ako ste imali tu nesreću da vaša majka više nije sa vama onda znate koliko bolno to može da bude. 


Majke su naši najveći heroji. One se brinu onama na način na koji niko drugi ne bi mogao, a ni znao. One su uvijek tu da nas utješe lijepom riječju bez obzira u kakvoj se životnoj situaciji nalazimo. Čak i kada pravimo najveće greške u životu one nas ne napuštaju i pomažu nam da da preživimo sve nedaće. 

Ljubav koju majka pruža svojoj djeci je drugačija od svih drugih ljubavi i ostaje u nama i kada naša majka više nije sa nama. Ona je prva osoba sa kojom uspostavite duboku vezu. Ona nas nosi u svom stomaku devet mjeseci, brine se o nama i pomaže nam da upoznamo taj novi svijet na koji smo došli. 




Ona je naš zaštitnik, najveći obožavalac i osoba koja nikada ne zaboravi na nas. Dolaskom u njen život mi mijenjamo njen svijet i za nju ne postoji niko drugi koga bi mogla da voli kao nas. Sada kada je više nema osjećamo kao da je dio naše duše otišao zajedno sa njom. 

Bez obzira da li ste poslednje dane proveli sa njom ili se niste stigli oprostiti od nje život više nikada neće biti isti. Što je veću ulogu majka imala u našem životu teže nam je kada ode. Kada izgubite majku postajete drugačija osoba. Bol je toliko jaka da vam se čini kao da vam neko kida dušu. 



Boli vas duša i srce, raspada se cijeli svijet i nestaje bez traga. To je nešto što ne može da se objasni, nešto što može da razumije samo neko ko je sve to proživio. I nikada niste spremni na to i ne postoji ništa što može da vas na to pripremi. Čak i kada znate da je taj gubitak neizbježan on vas ipak iznenadi. 

Ona je bila tu od vašeg prvog daha zbog toga je i bol koju osjetite toliko jaka. Vremenom nađete snage da se pomirite sa tim, nađete snagu da nastavite da živite ali bol nikada ne nestaje i nikada neće nestati. Trebaće vam vremena da se vratite svom životu i da počnete da radite stvari koje ste radili prije. 

Ona će uvijek biti tu uz vas. Dokle god živi vaše sjećanje na nju i ona će da živi zajedno sa njim. Kada izgubimo majku gubimo dio sebe, dio svoje duše ali sjećanje na nju ostaje da živi u nama dok god dišemo.

Pokreće Blogger.