Bila sam ljubavnica 4 godine i nadala sam se da ćemo biti zajedno zauvijek

Nisam vidjela ni jedan razlog zbog kojeg ga ne bih trebala voljeti. Činilo mi se da je upravo on savršen muškarac za mene iako nikada prije nisam mislila da ću biti u vezi sa oženjenim muškarcem.


Upoznali smo se na poslu, djelili smo i lijepe i ružne trenutke, išli smo na putovanja, a onda sam saznala da je oženjen. Bili smo veoma bliski, imali smo jaku povezanost i bili smo dobri prijatelji. Znao je kako da me nasmije i učini srećnom, voljeli smo istu muziku i išli zajedno na zabave. 

Mogla sam prekinuti sa njim kada sam saznala da je oženjen, ali nisam. Smatrala sam da neke stvari treba da se dogode i prepustila sam se. Za mene to nije bila samo strast i intimni odnos, za mene je to bila ljubav i osjećala sam duboke emocije prema njemu. 



Bila sam zaljubljena u oženjenog muškarca i jedan dio mene je znao da sa njim neću zauvijek biti srećna. Rekao mi je da ne može da živi bez mene, ali ni samnom pa mi je predložio da budemo u vezi kao ljubavnici. Nisam željela da budem neko ko će rasturiti njegov brak, ali sam ipak pristala da budem njegova ljubavnica jer sam ga voljela. 

Započela sam ljubavnu vezu sa njim i ni u jednom momentu nisam razmišljala kuda će ona da nas odvede i kakve opasnosti nosi veza sa oženjenim muškarcem. Razgovarali smo o svemu pa i o njegovom braku u kojem nije bio srećan.



U braku nije dobijao ono šta mu je bilo potrebno i ostao je u braku radi kompromisa. Željela sam da budem sa njim i da se jednog dana kada on bude slobodan vjenčamo. Kako je vrijeme prolazilo shvatila sam da ne želim da budem ni sa kim drugim osim sa njim i da ne mogu da živim bez njega. 

Jednog dana me je nazvao i rekao da želi da razgovaramo. Bez ikakvog objašnjenja rekao mi je da ne može da nastavi da se viđa samnom. Osjećala sam se prevareno i iskorišteno. Tako jednostavno je sve završilo, četiri godine bačene u nepovrat. 

Ostala sam da sjedim sama u kafiću, a on je jednostavno samo otišao nakon što mi je rekao da je gotovo. Nastavili smo da se viđamo na poslu, bilo mi je jako teško da ga prebolim kada ga viđam svaki dan i sarađujemo na istim projektima. Imala sam toliko pitanja na koja nisam mogla da dobijem odgovor. Njegovo ćutanje je bilo uvreda za moju ljubav. 

Ponašao se kao da se između nas nikada ništa nije desilo i kao da smo oduvijek bili samo radne kolege. I nakon četiri godine i dalje često mislim na njega i mrzim ga zbog svega što mi je učinio. Bila je moja greška što sam se zaljubila u oženjenog muškarca i nadala se da će jednog dana biti samo moj. Možda ću kada otkrijem razlog zbog kog me je ostavio moći da odgovorim sebi na neka pitanja i nastavim dalje sa svojim životom.

Pokreće Blogger.